Abone Ol

Survivor Ezgi Avcı: Hıçkıra hıçkıra ağladım

Miami'de okuduğum için 'iklimler benziyor Survivor'a gitmek ister misin?' diye bir soru gelmişti. Ben de çok isterim diye cevapladım.

Survivor Ezgi Avcı: Hıçkıra hıçkıra ağladım

'Survivor 2016' yarışmasında yıldızı parlayan, şimdilerde 'Kiralık Aşk' dizisinde rol alan Ezgi Avcı, ada yaşantışı hakkında konuştu.
Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'Survivor' yarışmasına katılma sürecini NTVdan Batuhan Durmuş'a anlatan Ezgi Avcı, "2015 Haziran ayında Amerika'dan Türkiye'ye döndüğümde, bir röportajım çıktı.Aradan birkaç ay geçtikten sonra telefon aldım Acun Medya'dan, 'Survivor ile gerçekten ilgileniyorsanız, görüşmeye çağırıyoruz' diye. Tabii çok heyecanlandım, böyle bir şey hiç beklemiyordum. Görüşmeye gittim ve Survivor'a girişim bu şekilde oldu" dedi.
Adada yaşadığı bir olayı paylaşan Avcı, "Adada sürekli yemek konuşuluyor. Benim de güzel bir grubum vardı en başta çok güzel bir gruptuk. Akşam yatıyoruz herkes pikesinin üstüne yatıyor derken, bir anda konu yemeğe geliyor. 'Şimdi bir urfa, kuru fasulye, tavuklu pilav olacaktı' diye konuşulurken 'arkadaşlar yapmayın ben kötü oluyorum' dedim. Bir süre sonra yine konuşulmaya başlayınca, bir anda hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlamıştım. İçim şişti, yemeklere ulaşamıyorum diye ağladım" ifadelerini kullandı.

'Kiralık aşk' dizisinde 'Işıl' karakterine hayat veren güzel oyuncu, "Bir daha teklif gelse yarışmaya katılır mısınız?" sorusuna, "Giderim" yanıtını verdi.