Abone Ol

Ezel'deki Ömer, hangi zengin ailenin oğlu çıktı?

"Ezel" dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun Ömer halini canlandıran İsmail Filiz'in varlıklı bir ailenin oğlu olduğu ortaya çıktı.

Ezel'deki Ömer, hangi zengin ailenin oğlu çıktı?

Son dönemin en beğenilen dizilerinden "Ezel"de, Kenan İmirzalıoğlu'nun Ömer halini canlandıran, adı dizinin jeneriklerinde ve bültenlerinde bile geçmeyen genç oyuncu İsmail Filiz'in kimliği sonunda ortaya çıktı. İlk kez bu rolle oyunculuk yapan Filiz, 29 yaşında. Genç oyuncu dizideki rolü Ömer'in aksine oldukça varlıklı bir ailenin oğlu. Babası Çankırı'nın en zengin isimlerinden Hüseyin Filiz. Aynı zamanda AK Parti'nin Ankara Yönetim Kurulu üyesi olan Hüseyin Filiz'in oğlu olan İsmail Filiz, Başkent Üniversitesi mezunu. Ailesinin Çankırı'da ahşap ve çelik kapı fabrikası, İstanbul-Ankara yolunda benzin istasyonu var. Aynı zamanda inşaat şirketleri de mevcut. Filiz oyunculuğu hobi olarak yapıyor.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

AY YAPIM'IN YENİ YÜZÜ OLACAK
"Ezel"in yanı sıra "Aşk-ı Memnu" ve "Yaprak Dökümü" gibi reyting rekorları kıran dizilerin yapım şirketi Ay Yapım, İsmail Filiz ile nisan ayında başlayacak olan televizyon dizisi için el sıkıştı. "Ezel"in ilerleyen bölümlerinde senaryo icabı rolü azalacak olan Filiz'in isminin gizlenmesindeki nedenin, genç oyuncunun başka bir yapım şirketiyle anlaşma ihtimalinin önüne geçmek olduğu öğrenildi. Dizinin yapımcıları, Kenan İmirzalıoğlu'na benzerliğiyle dikkat çeken oyuncuyla Ankara yolundaki benzin istasyonunda karşılaşıp rol teklif etmişler.

Gazete Habertürk