Abone Ol

Exxen Üyelik Ücreti Ne Kadar Oldu? 2022 Exxen Üyelik Ücreti Exxen Spor Üyelik Fiyatları Ne Kadar?

Exxen, 1 Ocak 2021 tarihinde Acun Ilıcalı tarafından kurulan ücretli dijital içerik platformu Exxen'in 2022 üyelik ücreti ne kadar? Exxen, hem UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin yayın haklarını satın aldığını duyurdu. Futbolseverler Exxen üyelik ücretlerini araştırmaya başladı.

Exxen Üyelik Ücreti Ne Kadar Oldu? 2022 Exxen Üyelik Ücreti  Exxen Spor Üyelik Fiyatları Ne Kadar?

Sevilen dijital içerik platformu Exxen 2021-2022 sezonu dahil olmak üzere 3 sezon UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin yayın haklarını satın aldığını duyurdu ve tüm UEFA maçlarının Exxen platformu üzerinden yayınlanacağını açıkladı. UEFA heyecanını yaşamak isteyen futbolseverler Exxen üyelik ücretleri ve paketlerini araştırmaya başladı. 2022 Exxen üyelik ücretlerine dair detaylara haberimizden öğrenebilirsiniz...


 2022 EXXEN ÜYELİK ÜCRETLERİ NE KADAR?

Exxen üyelik ücreti reklamlı ve reklamsız paket olarak ikiye ayrılmaktadır:

Reklamlı Exxen Üyelik Paketi Ücreti:

Yıllık Paket: 16,60 TL x 12 ay

2 ay hediye
Vade farksız 12 ya taksitle
Aylık Paket: 19,90 TL

Taahhüt yok
Dilediğin zaman iptal et
Reklamsız Exxen Üyelik Paketi Ücreti:

Yıllık Paket: 24,90 TL x 12 ay

2 ay hediye
Vade farksız 12 ya taksitle
Aylık Paket: 29,90 TL

Taahhüt yok

Dilediğin zaman iptal et

EXXEN + EXXENSPOR ÜYELİK ÜCRETİ

Exxen + Exxenspor üyelik ücreti reklamlı ve reklamsız paket olarak ikiye ayrılmaktadır:

Reklamlı Exxen + Exxenspor Üyelik Paketi Ücreti

Sezonluk Paket: 44,80 TL x 12 ay

Vade farksız 12 ya taksitle
Aylık Paket: 59,80 TL

Taahhüt yok
Dilediğin zaman iptal et
Reklamsız Exxen + Exxenspor Üyelik Paketi Ücreti

Sezonluk Paket: 54,80 TL x 12 ay

Vade farksız 12 ya taksitle
Aylık Paket: 69,80 TL

Taahhüt yok ve dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

EXXEN SPOR UEFA YAYIN HAKLARI

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen 2021-2022 sezonu dâhil olmak üzere 3 sezon UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin yayın haklarını satın aldığını duyurmuş ve tüm UEFA maçlarının Exxen platformu üzerinden yayınlanacağını duyurmuştur. Bu Platform bünyesinde karşılaşmaları anlatan spikerlerden Melih Gümüşbıçak, Gökhan Abdik, Aykut Aydın, Alp Özgen, Orkun Çolakoğlu ve Erman Yaşar gibi tecrübeli isimler yer alıyor.

EXXEN NE ZAMAN KURULDU?

Acun Medya'nın kurucusu ve sahibi Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 2021 yılında yayın hayatına başlayan Exxen, ilk kez kamuoyuna 24 Eylül 2020 tarihinde Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından, "Yeni dijital platformumuz Exxen'de yakında beraberiz." açıklamasıyla duyuruldu.

Platform için 1.500 kişilik bir ekip oluşturuldu. Acun Ilıcalı tarafından platformun ücretsiz seçeneğinin olmayacağı, reklamlı ve reklamsız olmak üzere ücretli iki paketin olacağı belirtildi. Platformun yıllık bütçesinin ise 900 milyon TL olacağını açıkladı.

Platform içerisinde dizi, reality show, yarışma, belgesel ve çocuk programı gibi farklı yaş gruplarına hitap eden yapımların yer alacağı açıklandı. Ayrıca televizyonda ticari sebepler nedeniyle yayınlanamayan 20 ya da 40 dakikalık kısa içeriklerin platformda yayınlanacağı belirtildi. Ali Taran'ın önerisiyle, platformun adı Exxen olarak belirlendi.