Abone Ol

Evlilik sözü veren evli sevgilisini kalbinden bıçaklayarak öldürdü!

BURSA’da eşinden boşanan 1 çocuk annesi 44 yaşındaki Zahide Ökçe, tartışma sırasında kendisine eşinden boşanıp evlilik sözü verdiğini iddia ettiği 47 yaşındaki Ertem Yöntem’i kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Evlilik sözü veren evli sevgilisini öldürdü!

Karacabey ilçesinde yaşayan servis şoförü Ertem Yöntem, iddiaya göre eşinden boşanan ailece tanıdığı Zahide Ökçe ile aşk yaşamaya başladı. Ancak eşinin bu ilişkisinden haberdar olan Fevziye Yöntem, ardından Ertem Yöntem’e, "Senin, Zahide ile imam nikahı yaptığın konuşuluyor, doğru mu?" diye sordu. Buna sinirlenen Ertem Yöntem, eşini ve sevgilisini, bu iddianın doğru olmadığını kendisinden duyması için yüzleştirmeye karar verdi.

Ertem Yöntem geçtiğimiz cumartesi günü eşini, Zahide Ökçe’nin boşandığı eşinden olan oğlunu ve olası bir kavga sırasında kendisine yardımcı olması için Aydın Akman adlı arkadaşını servis minibüsüne aldı. Merkez Nilüfer İlçesinin Badırga Mevkii’ndeki plastik fabrikasında çalışan Zahide Ökçe’nin yanına gitti.

KALBİNDEN BIÇAKLADI

Fabrikadaki yöneticilerinden izin alan Zahide Ökçe de, kendisini bekleyen minibüse bindi. Burada Fevziye Yöntem ile tartışan Zahide Ökçe’ye sinirlenen Ertem Yöntem, "Sen benim karıma nasıl hakaret edersin" diye çıkıştı. Buna sinirlenen Zahide Ökçe de, çantasında bulunan sustalı tabir eden bıçakla Ertem Yöntem’i kalbinden tek bıçak darbesiyle yaraladı.

Durumu ağır olan Yöntem, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. 2 çocuk babası Yöntem doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası oğluyla evine giden Zahide Ökçe ise polisler tarafından gözaltına alındı. İfadesinde, Ertem Yöntem’in eşini boşayıp kendisini alacağını söylediğini belirten Zahide Ökçe, "Bunu kendi hanımı da biliyordu, benim oğlum da. Buna rağmen Ertem sürekli beni oyalıyordu. Olay günü çalıştığım fabrikanın önüne servis minibüsü ile geldiler. Araçta çıkan tartışmada evlilik sözü vermesine rağmen bana bağıran Ertem’i sinirlenip bıçakladım. Olayın bu boyuta gelmesini istemezdim" dedi.

İfadesinin ardından adam öldürmek suçundan mahkemeye sevkedilen Zahide Ökçe tutuklanarak Yenişehir Cezaevi’ne kondu.

dha