Abone Ol

Evlilik Hakkında Her Şey'e Yeni Kan: Müjde Uzman Kimdir? Kaç Yaşında, Evli mi?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine yeni bir karakter katıldı. Yasemin Özdemirler karakteriyle dizi kadrosuna dahil olan Müjde Uzman kimdir?

Evlilik Hakkında Her Şey'e Yeni Kan: Müjde Uzman Kimdir? Kaç Yaşında, Evli mi?

Her hafta Salı günleri Fox TV ekranlarında yer alan Evlilik Hakkında Her Şey dizi kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Yasemin Özdemirler karakteriyle dizi kadrosuna dahil olan Müjde Uzman ise diziseverlerin odağında yer alıyor. Yasemin karakterini ve ona hayat veren Müjde Uzman'ın kim olduğuna dair araştırmalar yapılıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey Yasemin (Müjde Uzman) kimdir?

Salı günlerinin heyecanla takip edilen dizileri arasında yer alan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi kadrosuna dahil olan Müjde Uzman, izleyenlerin karşısına Yasemin Özdemirler olarak çıkıyor. Bunun üzerine ise birçok dizi hayranı Yasemin karakterinin nasıl biri olduğunu anlamak içinse arama motorlarına sıklıkla bu konuya yer veriyor. Fakat, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni karakteri Yasemin Özdemirler hakkında henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Müjde Uzman kimdir?

26 Eylül 1984'te İstanbul'da doğan Müjde Uzman, şu an 37 yaşındadır. 2001'de düzenlenen Elite Model Look yarışmasını birincisi olmuştur. Daha sonra müzik kanallarında sunuculuk ve VJ’lik yapmaya başlayarak oyunculuğa ilk adımını 2008 yılında Recep İvedik 2 filmiyle atmıştır. En son 2019 yılında Savaşçı adlı diziyle televizyon ekranlarında olan Müjde Uzman, uzun bir sürenin ardından ekranlara dönüşünü Evlilik Hakkında Her Şey diziyle 2022 yılında gerçekleştirmiştir.

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan başarılı oyuncu, resmi Instagram hesabından sıklıkla özel hayatı ve iş hayatıyla ilgili paylaşım yapmaktadır.

Müjde Uzman'ın resmi Instagram hesabı: @mujdeuzman

Müjde Uzman hakkında merak edilen konular arasında yer alan bir diğeri de güzel oyuncunun hayatından birinin olup olmadığıdır. Müjde Uzman henüz evli değildir. Fakat ismi bir süredir sosyal medya fenomeni olan Oğuzhan Uğur ile birlikte anılmaktadır.

Müjde Uzman'ın yer aldığı diziler

2022 Evlilik Hakkında Her Şey – Yasemin Özdemirler

2018-2019 Savaşçı – Pilot Üsteğmen Funda Turaç

2018 Babamın Günahları – Zümrüt

2016-2017 Kiralık Aşk – Seda Berensel

2015-2016 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz – Nazlı Meriç

2013 Fatih – Dilyar

2013 20 Dakika – Kuzgun

2013 Muhteşem Yüzyıl – Armin

2011 Bir Çocuk Sevdim – (Konuk Oyuncu)

2010 Kapalıçarşı – (Konuk Oyuncu)

2010 Aşk Bir Hayal – (Konuk Oyuncu)

2010 Halil İbrahim Sofrası

2010 Akasya Durağı – Özge

2008 Paramparça Aşklar – Nil