Abone Ol

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisine Kırmızı Oda'dan Bomba Transfer!

Usta oyuncu Levent Özdilek'in Kırmızı Oda'daki performansı ardından yeni sezonda Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ile ekranlara geleceği iddia edildi.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisine Kırmızı Oda'dan Bomba Transfer!

Usta oyuncu Levent Özdilek ekranlara en son Kırmızı Oda dizisiyle geldi. Şimdilerdeyse yeni başlayacak olan FOX TV dizisinin kadrosunda yer aldığı öğrenildi.

Levent Özdilek 1955 yılında Adana’da doğmuştur. Türk sinema ve dizi sektöründe pek çok projede yer alan usta bir oyuncudur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı mezunu olan ünlü isim son yıllarda dizilerin vazgeçilemeyen isimlerinden oldu.

Levent Özdilek ve Yer Aldığı Diziler

Levent Özdilek en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde izleyici ile Pudra Hakkı karakterine hayat verdi. Bu dizide kısa bir süre yer almış ve daha sonra sevenlerinin karşısına Meleklerin Aşkı dizisinin Ekrem’i olarak çıktı. Son yer aldığı dizi ise Kırmızı Oda oldu. Kırmızı Oda dizisinde Aydın karakteri ile sevenleriyle buluşan ünlü isim yeni sezonda başka bir projeyle ekranlara gelecek.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Büyük Ses Getirecek

FOX TV’nin yeni sezonunda ekranlara gelmesi planlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde ünlü oyuncu Levent Özdilek de var. Dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan yapıyor ve dizi çekimlerine başladı.

Dizide Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu ve Sumru Yavrucuk gibi oldukça önemli isimler yer alıyor. Levent Özdilek diziye Faruk karakteriyle dahil oldu ve ses getirmesi planlanan bir projede yer aldı.

Dizide boşanma davaları konu olarak işlenirken Levent Özdilek’in partneri Sumru Yavrucuk oldu. Levent Özdilek ve Sumru Yavrucuk evli bir çifti canlandıracaklar ve oldukça dikkat çeken karakterler olarak dizide yer alacaklar.

Sumru Yavrucuk dizide Çolpan olarak izleyiciyle buluşacak. Kendisi en son Baraj dizisinde başrol olarak ekran karşısına geçti. Usta oyuncu Levent Özdilek FOX TV yeni sezonda başlayacak olan bu diziyle güzel bir dönüş yapıyor. Diziyle ilgili özel içerikler hazırlanarak meraklılarıyla buluşacak.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisine Kırmızı Oda'dan Bomba Transfer! - Resim: 1