Abone Ol

Evliliğimizi Marfan sendromu bitirdi!

Prof. Dr. Murat Öncel, geçtiğimiz günlerde İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurup, 4 aylık eşi oyuncu Şahnaz Çakıralp’e boşanma davası açmıştı

Evliliğimizi Marfan sendromu bitirdi!

Evliliğimizi “Marfan sendromu” bitirdi
Oyuncu Şahnaz Çakıralp, 4 aylık kocası Prof. Dr. Murat Öncel’in “evden uzaklaştırılması” talebiyle mahkemeye başvurdu. Çakıralp, evliliklerinin asıl bitme nedeninin, eşinin kendisinden gizlediği “Mafran sendromu” hastalığı olduğunu iddia etti.

Prof. Dr. Murat Öncel, geçtiğimiz günlerde İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurup, 4 aylık eşi oyuncu Şahnaz Çakıralp’e boşanma davası açmıştı. Prof. Öncel, “Hakkımda bir eşcinsel demediği kaldı” dediği Çakıralp’ten 1 milyon TL tazminat talebinde bulunmuştu.

Avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Çakıralp ise, Prof. Öncel ile ilgili yine ilginç iddialarda bulundu. Eşinin kendisinden “Marfan sendromu” hastası olduğunu sakladığını öne süren Çakıralp, “Böyle bir hastalığının olduğunu evlendikten sonra öğrendim. Hastalık ortaya çıkınca aramızda büyük tartışmalar yaşandı. Evliliğin sona ermesinin en büyük etkeni budur” dedi. Mahkemeden Prof. Öncel’in “evden uzaklaştırılmasını” talep eden Çakıralp, “Murat Öncel benim evimde oturuyordu. Ayrıldıktan sonra aynı sitede farklı bir apartmana taşındı. Ancak benim dairemin önünden ayrılmıyor. Kapımı dinliyor. Site güvenliğiyle anlaşmış, evime gelen konukların kim olduğunu öğreniyor. Hatta önceki gün kapımı zorlayarak içeri girmek istedi. Ağza alınmayacak hakarette bulundu, beni öldürmekle tehdit etti. Çevreme hakkımda küçük ve onur kırıcı konuşmalar yaparak, diyaloğumu kesmeye çalışıyor“ diye konuştu

Marfan sendromu

Bir bağ doku hastalığıdır. Vücudun iskeletini, akciğerler, gözler, kalp ve kan damarları gibi birçok yapısını etkiler. Hastalık, anormal uzunluktaki kol ve bacaklarla karakterizedir (Abraham Lincoln’ün de bu hastalığı taşıdığına inanılır).