Abone Ol

Evinde fuhuş yaptırmaktan suçüstü yakalandı

ADANA'da evinde fuhuş yaptıran 69 yaşındaki Mehmet B., sivil polisleri müşteri sanarak evine getiren 29 yaşındaki G.Y. ile birlikte suçüstü yakalandı.

Evinde fuhuş yaptırmaktan suçüstü yakalandı

Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuş yaptığını belirlediği G.Y.'yi müşteri gibi arayarak görüşmek istediğini bildirdi. G.Y., müşteri sandığı polise birlikte olmak için 200 TL, ev için ise 50 TL istedi. Teklifi kabul eden sivil polis, G.Y. ile buluşarak merkez Çukurova İlçesi Toros Mahallesi'ndeki Mehmet B.'nin eve gitti. Burada G.Y.'ye seri numaraları alınmış 200 TL, Mehmet B.'ye de 50 TL veren ahlak polisi, kimliğini açıklayarak kadın ile Mehmet B.'yi gözaltına aldı.
Ahlak Büro Amirliği'nde sorgulanan G.Y., yaşlı adamın evine daha önce de 2 kez müşteri götürdüğünü, her gittiğinde 50 lira verdiğini söyledi Mehmet B. ise suçlamaları kabul etmeyerek, "Daha önce G.Y. ile 50 TL karşılığında 2 defa birlikte oldum. G.Y. beni arayarak bir arkadaşı ile yanıma geleceğini söyledi. Ben de kız arkadaşı ile geleceğini düşünerek izin verdim. İçeri bir erkekle girdiler. Bu kişi polis olduğunu söyledi. Ben G.Y.'ye fuhuş için evimi kullanacağını bilmiyordum" dedi.
G.Y. ifadesinin ardından serbest bırakılırken Mehmet B., 'fuhuşa yer sağlama' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

dha