Abone Ol

Evinde fuhuş yaptıran kadına suçüstü

ADANA'da 2 kadına evinde fuhuş yaptıran Fiden A., polis tarafından suçüstü yakalandı. Kadınlardan birini erkeklere pazarladığı öğrenilen nikahsız eşi de gözaltına alındı.

Evinde fuhuş yaptıran kadına suçüstü

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği'ne Mithatpaşa Mahallesi'nde bir evde fuhuş yapıldığı ihbarı geldi. Evi takibe alan polis çok sayıda kişinin girip çıktığını belirledi. Zanlıları suçüstü yakalamak için alınan izinle 2 polis müşteri görünümünde evinde fuhuş yaptıran Figen A.'yı (55) aradı. Polis Figen A.'ya fuhuş yapmak için kadın lazım olduğunu söyleyince kadın polise "Bunları telefondan konuşmayalım elimde hem Türk hem de yabancı uyruklu kadınlar var, gel eve görüşelim" diyerek adresi verdi. İki sivil polis eve gitti. Polis eve gittiğinde kadınların başka erkeklerle birlikte olduğunu da gördü. Polis biri Gürcistan uyruklu Manana G. (48) diğeri ise Bahar S. (27) isimli fuhuş yapan iki kadın ise 100'er lira karşılığında anlaştı. Polis parayı verdikten sonra polis kimliğini çıkartarak polis olduğunu söyledi. Daha sonra Figen A. ve iki kadına emniyete götürdü. Yabancı uyruklu kadın ifadesinde 6 aydır Figen A.'nın evinde fuhuş yaptığını 70 lira aldığını 30 lirayı kadına verdiğini söyledi. Polis kadını sınır dışı edilmesi için Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

FUHUŞ YAPAN İKİNCİ KADIN ÇOCUK GELİN ÇIKTI
Evde fuhuş yapan ikinci kadın Bahar S. ise 16 yaşında mahalledeki komşu ailenin çocuğu olan Uğur P.'ye (32) aşık olduğunu ve kaçarak dini nikahlı olarak evlendiğini belirterek, "Evlendikten sonra 2 çocuğum oldu. Kocam o zaman mobilyacı yanında çalışıyordu. 3 yıl önce bir kız çocuğum oldu. Çocuğumun yemek ve nefes borusunda sıkıntı olduğu ortaya çıktı. Kızımın boğazını deldiler oradan nefes alıyor, midesini deldiler oradan mama ile besleniyor. Kocam 6 ay işsiz kaldı. Beş kuruş para bulamaz hale geldik. Elektrik, su faturasını ödeyemedik, kızımın mamasını alamaz duruma geldik. Bende fuhuş yapmaya başladım. Önce kocama parayı annem, babam ve kardeşimden alıyorum dedim. Sonra fuhuş yaptığımı söyledim kocam önce kızdı sonra fuhuş yaptığım eve kendisi beni götürmeye başladı. Fuhuş yapmakta başka çarem kalmadığı için fuhuş yaptım" dediği öğrenildi.
Polis bu ifade üzerine koca Uğur P.'yi gözaltına aldı. Koca da eşinin ifadesini doğruladı. Genç kadın serbest bırakılırken Uğur P. ile fuhuş için evine kullandıran Figen A., adliyeye sevk edildi.

Evinde fuhuş yaptıran kadına suçüstü - Resim: 1