Abone Ol

Eve Dönüş'te şok ölüm

Eve Dönüş dizisi yeni bölüm için heyecan dorukta. Peki Eve Dönüş 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte o ayrıntılar..

Eve Dönüş'te şok ölüm

Ekranların büyük beğeniyle seyredilen “Eve Dönüş” dizisi yepyeni bölümleriyel kaldığı yerden devam ediyor. Başrollerini Cansel Elçin, Dilşad Çelebi, Tardu Flordun ve İpek Erdem'in paylaştığı Eve Dönüş yeni bölümü ile 16 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Peki Eve Dönüş 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde...

Atv'nin büyük merakla beklenen dizisi Eve Dönüş 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yapımcılığını Yalçın Şen'in üstlendiği, yönetmenliğini Kartal Çidamlı'nın yaptığı, senaryosunu da Ahmet Saatçioğlu'nun kaleme aldığı Eve Dönüş dizisi yeni bölüm fragmanı ve detayları yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki yerini alacaktır.

Çarşamba gecesi ilk bölümüyle ekranlara gelen dizi sıra dışı hikâyesiyle, izleyiciyi derinden etkileyen sahneleriyle izleyicilerden tam not aldı. İşte Eve Dönüş dizisi son bölümünde yaşananlar...

EVE DÖNÜŞ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Eve Dönüş 9. son bölümünde; Olaylı doğum günü kutlamasının ardından İpek, Yusuf'la yakınlaşabilmek için elinden gelen her şeyi yapar. Leyla'nın Kürşat'ı kendine aşık etmek ve Canan'la ayırmak için yaptığı planlar, aşkları henüz bir Oyun olan Leyla ve Yusuf'un arasının bozulmasına neden olur. Kürşat ve Leyla arasındaki yakınlaşma ise Canan'ı çileden çıkarır. Olanlardan tek kârlı çıkan ise İpek olur. Oflaz'ın elinde bulunan Kürşat'a ait itiraf bandı, tüm dengeleri değiştirir.


Canan, Oflaz üzerindeki kontrolü kaybetmiştir. Bir yandan Cavidan ve Nejat'ı kullanarak durumu lehine çevirmeye çalışırken, diğer yandan kendine istediği gibi oynayacağı yeni bir oyuncak bulmuştur. Canan'ın cazibesine kapılan Aras'ın ise henüz gerçekte kim olduğundan ve neye bulaştığından haberi bile yoktur! Yıllardır yerini bulamadığı oğluna ulaşmasına bir adım kala yaşayacağı darbe Vedat'ı eskisinden de taş kalpli ve kötü yapar. Vedat'a en başından beri güvenmeyen Yusuf ise adamı takip eder ve büyük sırrını öğrenir. Vedat'ın ise gördüklerinden sonra Yusuf'u yaşatmaya niyeti yoktur!