Abone Ol

Eve Dönüş'te sırlar açığa çıkıyor mu?

Atv'de Cuma akşamları ekrana gelen Eve Dönüş dizisi bu hafta yayınlanacak olan yeni bölüm için heyecan dorukta. Eve Dönüş 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın dorukta olduğu dizi Eve Dönüş, yeni bölümünde, Leyla hapse düşüyor!

Eve Dönüş'te sırlar açığa çıkıyor mu?

Başrollerini Cansel Elçin ve Dilşad Çelebi'nin paylaştığı Tardu Flordun ve İpek Erdem gibi sevilen oyuncuların rol aldığı Eve Dönüş dizisi yeni bölümü ile 19 Şubat 2016 Cuma akşamı ekrana gelecek. ATV'de Çarşamba akşamları yayınlanan Eve Dönüş dizisinin yayın günü değişti. Reytinglerdeki düşüş nedeniyle yayın günü değişen Eve Dönüş dizisi artık Cuma akşamları yayınlanacak.  Merakla beklenen  Eve Dönüş 19. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu.


EVE DÖNÜŞ 19. BÖLÜM ÖZETİ

Leyla'nın ölü bildiği annesi Şayan yıllar sonra geri gelir. Canan'ı yaralayarak, suçu Leyla'nın üstüne atar. Hastanede ellerini kelepçeli görünce çılgına dönen Leyla, olay gecesini hastalığı yüzünden hatırlayamamaktadır. Hapse gönderilen Leyla yıkılır. Nalan, Leyla'nın kendine gelebilmesi için Yusuf'tan Elif'i bulup, getirmesini ister. Canan'ı terk eden Kürşat, Elif'le birlikte bir otele yerleşir. Kürşat, Elif'le birlikte olduğunu unutur ve kendini alkole verir. Elif babasını yerde baygın yattığını görünce öldüğünü zanneder, oteli ayağa kaldırır. Kürşat'ın alkolle baş edemeyip, Elif'in hayatını tehlikeye attığını gören İpek ise, Elif'in Leyla ile kalması için bir hamle yapar fakat Leyla hapistedir ve Elif mahkeme kararıyla sosyal hizmetlere verilir. Şayan'ın müdahalesiyle Elif kötü şartlardaki bir yere gönderilir. Leyla'yı hapiste, Elif'i yetimhanede zor günler beklemektedir. Yusuf, Leyla'yı ve Elif'i kaçırmaya karar verir ama Şayan'ın yaptığı hain planı hesaba katamaz.

EVE DÖNÜŞ 19. BÖLÜM 1. FRAGMANI