Abone Ol

Eve Dönüş sosyal medyayı salladı

Çocuk şiddetine karşı sessiz kalmayarak, Türkiye'nin kanayan yarasına parmak basan Eve Dönüş dizisi, yayınlanan 13. bölümünde dizinin izleyicileri tarafından Twitter'da Türkiye gündeminde uzun bir süre konuşuldu.

Eve Dönüş sosyal medyayı salladı

atv’nin sevilen dizisi “Eve Dönüş” 13. bölümüyle sosyal medyada en çok yorumlanan konulardan biri olarak, Twitter’da TT (Trend Topic) listesine girdi.

Yeni bölüm etiketi #sanainanırsam hashtagı ile dizinin izleyicileri ve fanları tarafından Twitter'da Türkiye gündeminde uzun bir süre konuşuldu. Etiket, yeni bölüm başladıktan kısa bir süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi.

Eve Dönüş izleyicileri dizi başladığı andan itibaren paylaştıkları yorumlarla dizinin sosyal medya gündeminin üst sıralarına yerleşmesini sağladı.

Toplumu derinden etkileyen ve olası muhtemel olayları ekrana yansıtarak toplumsal bir yaraya parmak basan Eve Dönüş dizisi, çocuk şiddetine karşı sessiz kalmayarak, 13. bölümünde de gerçek hayatın benzer bir tablosunu karşımıza çıkardı.

Dizide, bir üvey annenin küçük çocuğa uyguladığı şiddet yüzünden akıl hastanesine kapatılmasını ve ardından yaşanan olayları tüm Türkiye nefeslerini tutarak izledi.