Abone Ol

Eve Dönüş dizisine damga vuran aldatma sahnesi

Dilşad Çelebi, Tardu Flordun ve İpek Erdem'in oynadığı Eve Dönüş'ün ilk bölümündeki aldatma sahnesi olay yarattı.

Eve Dönüş dizisine damga vuran aldatma sahnesi

Eve Dönüş dizisi, en yakın kız arkadaşı ile kocasını sevişirken yakalayan ve hayatı kararan Leyla'nın öyküsünü anlatıyor.

Aldatma sahnesinde ise Dilşad Çelebi, arkadaşı İpek Erdem'i salonda kocasıyla kucak kucağa sevişirken basıyor. Yaşanan kavgada Tardu Flordun, karısının kafasına bir büst ile vuruyor, genç kadın kanlar içinde yere yığılıyor. Ardından kadının öldüğünü düşünüp denize atıyorlar. Cansel Elçin de genç kadının hayatını kurtarıyor.

Bir anne çocuğundan vazgeçebilir mi? Peki ya her şeyinizi kaybederseniz?
Yusuf ailesiyle birlikte mazbut bir hayat süren kendi halinde bir balıkçıdır. Pınar ise İstanbul cemiyetinin zengin ve saygın ailelerinden birinin kızıdır. İkisi de mutlu mesut yaşarlarken, korkunç bir olay yolları asla kesişmeyecek Pınar ve Yusuf’u bir araya getirir. İkisinin de tek bir amacı vardır. Hayatlarını altüst eden insanlardan intikam almak!

Eve Dönüş'ün oyuncu kadrosunda, Tardu Flordun (Kürşad), Edip Saner (Vedat), İpek Erdem (Canan), Feride Çetin (Sevda), Ayten Uncuoğlu (Hacer), Burak Demir (Derviş), Murat Atik (Cengizhan), Ümit Olcay (Oflaz), Zeynep Özder (Pınar), Gülden Dudarık (Meryem), Ali Başar (Halil), Efe Deprem (Ökkeş), Serdal Genç (Ferman), Ali Başar (Halil), Burç Kümbetlioğlu (Yılmaz), Gamze Dar (Mehtap), Şeyda Terzioğlu (Ayşegül), Leyla Kırşan (Elif), Berkan Demirbağ (Varol) gibi birçok ünlü isimde yer almakta.

ATV ekranında geçtiğimiz hafta başlayan Eve Dönüş dizisinin 2. bölümü dün yayınlandı.

Eve Dönüş fragman