Abone Ol

Evcilik oyununu gerçek sandı! Bahar Akça neden ayrıldı?

Bahar Akça, "Evcilik Oyunu"ndan ayrılmasını "Partnerim Mert'in evcilik oyununu unutup bana karşı olan ilgisini fazlalaştırmasıydı" sözleriyle açıkladı.

Evcilik oyununu gerçek sandı! Bahar Akça neden ayrıldı?

Bir süredir Show TV'de ekrana gelen ve ilgiyle izlenen "Evcilik Oyunu"nda görev alan oyuncu Bahar Akça, geçen günlerde yarışmadan ayrıldı. Akça'nın yarışmadan ayrılmasına partneri Mert Öğün'ün ona aşık olmasının neden olduğu ortaya çıktı.

Üç çiftin evliymiş gibi rol yaptığı yarışmada oyuncu ve sunucu Hakan K. manken Tuğçe Doras'la, sunucu Yiğit Alıcı şarkıcı Kendi ile, Bahar Akça ise "Pazar Sürprizi"nin sunucusu Mert Öğün'le eşleşti. Çiftler aynı evde yaşıyor, bütün gün yaptıkları kameraya kaydediliyordu ama çiftler yarışmanın kuralları gereği aynı yatakta uyuyamıyor ya da öpüşme ve benzeri tarzda yakınlıklar kuramıyordu.

İlerleyen haftalarda Akça, partneri Mert Öğün'le programın en çok ilgi çeken çiftlerinden biriyken önceki hafta aniden programı bıraktı.

'Benim bir ilişkim var'

Okan adlı bir sevgilisi olduğunu ve yarışmadaki partneri Mert Öğün'ün aşırı ilgisinin kendisine rahatsızlık vermeye başladığı için yarışmayı bıraktığını anlatan Akça, "Evlilik oyunu maceram kendi isteğimle son buldu. Nedeni ise partnerim Mert'in evcilik oyununun bir televizyon projesi olduğunu unutup bana karşı olan ilgisini fazlalaştırmasıydı. Bu durumdan rahatsızlık duydum. Çünkü benim bir ilişkim var" dedi.

Önümüzdeki yıl evlenmeyi planladığı sevgilisinin böyle bir yarışmada görev almasına nasıl izin verdiği sorusunu ise Bahar Akça şöyle yanıt verdi:

"Erkek arkadaşım ben bu işe başlarken mesleğime saygı duyduğu için izin verdi. Ben de ona duyduğum saygıdan dolayı bu projeden ayrılma kararı aldım." Programın yapımcısı Fatih Cesur, Mert Öğün'e yeni bir partner aradıklarını, halktan gelen başvuruları da dikkate aldıklarını belirtti.

Milliyet