Abone Ol

Ev sahiplerine 200 kişilik seks partisi şoku

Yılbaşı gecesi Airbnb'den kiralanan evlerde yaşanan olaylar ev sahiplerini çileden çıkardı...

Ev sahiplerine 200 kişilik seks partisi şoku

Airbnb’den yapılan açıklamada sadece yılbaşı gecesi için bir milyondan fazla misafirin kiralama hizmetlerinden faydalandığı belirtilirken, bu gecede yaşanan taşkınlıklar nedeniyle meydana gelen toplam zarar hakkında bilgi verilmedi. Ancak ev sahiplerinin bitmek tükenmek bilmeyen şikayetleri şimdiden sosyal medyada ve medyada yayılmış durumda.

EVE 200 KİŞİ TOPLADI

Oakland East Bay’deki evini Chicago’dan gelen yaşlı bir çifte kiraladığını düşünen Reshma Vasanwala, durumun hiç de böyle olmadığını komşuların şikayeti üzerine sabah karşı eve geldiğinde fark etmiş. 18 yaşındaki genç kiracı eve 200 sorumsuz arkadaşını, bol miktarda içki ve sigarayla birlikte doldurmayı başarınca ev oturulamaz hale gelmiş.

Ev sahibinin şikayeti üzerine genç, mülke zarar vermek suçundan tutuklanmış ancak ev sahibi Vasanwala gencin cezalandırılmasından çok uğradığı zararın kim tarafından tazmin edileceğini merak ediyor.

LONDRA’DA EV SAHİBİNE YUMRUK

Benzer bir senaryo okyanusun öbür tarafında İngiltere’de de yaşanmış. Evening Standard gazetesinin haberine göre yine komşuların şikayeti üzerine evine gelen Christina McQuillan apartman dairesindeki partinin sokağa kadar taştığını ve evin sarma sigara izmaritleri ve çöplerle dolduğunu görünce partiye katılanları evden kovmuş, ancak aldığı cevap partiye katılan erkeklerden biri tarafından yumruklanmak olmuş.

Evi kiraladığı genç kız ise “hiçbir yere gitmiyoruz, parasını verdik ve burada parti veriyoruz” diyerek ev sahibini evinden kovmuş. Gazete, Airbnb’nin Londra’daki olay sonrasında ev sahibine ortaya çıkan zararı ödemeyi teklif ettiğini de yazıyor.

MONTREAL’DE UYUŞTURUCU VE GRUP SEKS

Kanada’da ise ev sahipleri yaşanan hasar açısından biraz daha şanslı bir gece geçirmişler. 3 odalı evlerinin iki odasını kiralayan yeni evli çift, bir odayı tek bir erkeğe, diğer odayı da bir çifte vermiş. Sabaha karşı saat beşte oturma odasından gelen sesler üzerinde uyanan ev sahipleri beş kişinin bir yandan uyuşturucu partisi verirken yerdeki halının üzerinde grup seks yaptığını görünce şok geçirmişler.

“Ortalıkta çığlıklar ve gürültü patırtı yoktu, ama yine de sabahın beşinde kalkıp buna artık bir son vermelerini söylemek yeterince utanç vericiydi” diyen ev sahipleri durumu Airbnb’ye bildirdiklerinde yetkililerin grup seks sırasında kirlenen halıyı yenisi ile değiştirme teklifinde bulunduklarını söylüyorlar.