Abone Ol

Ev Kazası Geçiren Hande Fırat'ın Gözleri Ne durumda?

Evinde kaza geçiren Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande. Fırat'la aynı gazetede yazan Abdulkadir Selvi, gazetecinin son durumu hakkında bilgi verdi.

Ev Kazası Geçiren Hande Fırat'ın Gözleri Ne durumda?

Ev Kazası Geçiren Hande Fırat'ın Gözleri Ne durumda? - Resim: 1Hande Fırat İki Gözünden Yaralandı: Evde Deterjan Kazası

Geçtiğimiz günlerde, Hande Fırat birbirine yapışan bulaşık makinası parlatıcılarını ayırmaya çalışırken, parlatıcılar patlamıştı.

Gazeteci, iki gözünde de hasar oluştuğu için hastaneye gitmişti. Serum ve kortizon tedavisi uygulanan Hande Fırat’ın, doktorların tavsiyesi üzerine güneş gözlüğü ile antibiyotik kullandığı bildirilmişti.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Hande Fırat'ın sağlık durumuna ilişkin bilgiler verdi.

İşte Selvi'nin bugünkü yazısındaki "Hande Fırat iyileşiyor" adlı bölümü...

"Bu pandemi süreci bizi öyle bir hale getirdi ki, gazetede odalarımızın yan yana olduğu Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın, gözünden kaza geçirdiği haberini internet sitelerinden öğrendim. Üzüldüm. İçim sızladı. Önce bizim haberimizin olması ve yardımına koşmamız gerektiğini düşündüm. Ancak koronavirüs tehlikesi nedeniyle çalışma mekânlarımızdan ve mesai arkadaşlarımızdan uzak duruyoruz.

Hande Fırat benim Hürriyet’ten önce de tanıdığım değerli bir meslektaşım. Kendisiyle dün konuştum.

EV İÇİ KAZA

Hafta sonu bulaşık makinesine parlatıcı koymak istemiş. Birleşik olan bulaşık makinası parlatıcılarını ayırmaya çalışırken, parlatıcıların patlaması sonucu bir anda büyük bir acı yaşamış. “Gözlerimin içine cam kırıkları dolmuş gibi hissettim. Gözlerime batıyorlardı. Bir saat sonra gözlerim bulanık görmeye başladı. Hemen hastaneye gittik” dedi. Hemen müdahale edilmiş. Serum ve kortizon tedavisi uygulanmış. Gözleri 24 saat kapalı kalmış. “Şimdi biraz daha iyiyim. Ama az da olsa cam kırıkları gibi gözlerime batmaya devam ediyor” dedi.

Hızla iyileşen Hande Fırat’ın en kısa sürede sağlığına kavuşup, yazılarına ve CNN-Türk’teki “Gece Görüşü” programına dönmesini bekliyorum."