Abone Ol

Eurovision'da Almanya'yı Betül Akmar mı Temsil Ediyor?

Medyafaresi.com özel haber: Almanya'da yaşayan şarkıcı Betül Akmar, Eurovision'da Almanya'yı temsil etmek için kolları sıvadı.

Eurovision'da Almanya'yı Betül Akmar mı Temsil Ediyor?

Belemir Çelebi yazdı:

Kalush Orchestra'nın Torino'daki zaferinin ardından Ukrayna ev sahipliğinde Ingiltere'nin Liverpool kentinde gerçekleşecek olan 67. Eurovision Şarkı Yarışması için geri sayım başlamışken, Almanya kulislerinde Türk asıllı şarkıcı Betül'ün ismi konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde 'Almanya için hazırım' mesajı vererek dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Betül, Almanya'nın öne sürdüğü şartlar doğrultusunda 'HEAVEN' isimli İngilizce parçasını Tiktok üzerinden Eurofanlar'ın beğenisine sundu.

İddialı bir künyeye sahip olan parçanın söz-müziği Beyonce’in “Sweet Dreams” isimli hit parçasının prodüktörü olan Grammy adaylığı olan söz yazarı-prodüktör Wayne Wilkins tarafından yapıldı.

Prodüktörlüğü ise Bebe Rexha, Wiz Kalifa, Akon gibi isimlerle çalışan Kevin Anyaeji ve Osman Küçükşerif ile beraber Will Saulsky üstlendi.

“Almanya'ya zafer kazandırmak için tüm benliğimle hazırım.” 

Hazır olduğunu ve bu heyecanı yaşamak isteğini Alman halkına zafer getirerek taçlandırmak isteyen şarkıcı Betül’ün menajeri Fatih Şahin bazı ipuçları verdi:

“Yaklaşık iki yıldır bu proje üzerinde çalışıyoruz. Almanya'nın zaferi için bütün ekibimiz hazır, Betül 'Heaven' şarkısıyla çok sıkı bir çalışma içerisine girdi. Arka planda ise 13 yıldan beri Eurovision ile ilgili çalışmalar yapan, her yıl birçok yarışmacıyla röportajlar gerçekleştiren Kerem Ayer ve Türkiye'nin en çok okunan dijital dergilerinde röportaj sorumlusu olan ve çeşitli sitelerde Eurovision hakkında blog yazıları yazan Seçil Sural ile PR çalışmalarımızı yürütüyoruz.”

Şarkıcı Betül ise oldukça istekli bir şekilde 'Alman Eurovision fanlarının istediği her şeyi görebilecekleri bir sahnem ve şovum olacak. Bütün hayranların sevgisini ve inancını kazanmak için bütün gücümle çalışıyorum!' İfadelerini kullandı.

Betül'e Almanya'yı temsil etme yolunda desteklemek için, şarkının paylaşıldığı TikTok videosunu aşağıdaki linkten beğenip yorumlamanız yeterli.

TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMFmCmSjJ/

Kaynak: Medyafaresi.com