Abone Ol

Etek altı sapığı böyle yakalandı! Şok görüntüler!

VİDEO- Beyoğlu'nda hazırladığı bir düzenekle mini etek giyen kadınların etek altı görüntüsünü çektiği öne sürülen bir kişi gözaltına alındı.

Etek altı sapığı böyle yakalandı! Şok görüntüler!

İstanbul’un etek altı sapığı!.. VİDEO

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde siyah bir poşetin içine yerleştirdiği bir kamerayla mini etek giyen kadınları çektiği öne sürülen 59 yaşında evli ve çocuklu M.Y., Güven Timleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından suçüstü yakalandı.

Daha önceden de aynı suçtan yakalanarak işlem yapılan M.Y., bu kez ilk olarak MOBESE kameralarına yakalandı. Polis, M.Y’yi MOBESE kameralarıyla adım adım takip etti. Özellikle mini etek giyinen kadınların arkasında dolaşan M.Y.’nin elindeki siyah poşeti de kadınlara doğru tutması polisleri harekete geçirdi. Turist oldukları anlaşılan mini etek giyimli iki kadının arkasından yürüyen M.Y. hem kameralı hem de fiziki takip sonucu gözaltına alındı. Elindeki poşeti inceleyen güven timleri gördükleri karşısında şaşkına uğradı. Siyah bir poşetin içine kendi tasarladığı bir kutuyu yerleştiren M.Y., bu kutunun içine yerleştirdiği kamerayla da etek altı görüntülerini kaydettiği tespit edildi. M.Y., polisteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi.

İstanbul’un etek altı sapığı!.. VİDEO