Abone Ol

Esra Erol'un programlarında zihinlere kazınan 10 tarihi an

Hafta içleri her gün ekranları sallayan isimlerin başında gelen Esra Erol, sansasyonlarla gündeme gelen programlarıyla son yılların en çok konuşulan programcılarından. Özellikle ev kadınlarına yönelik programlarıyla ekranlarda nice kişiye çöpçatanlık yapan, dağılmış aileleri toparlayan Esra...

Esra Erol'un programlarında zihinlere kazınan 10 tarihi an

12 Mayıs 1982'de İstanbul'da dünyaya gelen Esra Erol, aslen Sinoplu bir ailenin beşinci çocuğu. Kız lisesinde çini seramik eğitimi aldıktan sonra Açık Öğretim'den diplomasını alan Erol, Maltepe Üniversitesinde diksiyon-spikerlik dersleri aldıktan sonra, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde eğitim aldı. Televizyon dünyasına Kanal D'de adım aran Erol, "Turkuaz" adlı programla yüzünü izleyicilere tanıttı. Ardından bir teknoloji programında sunuculuk yapan Esra Erol, asıl patlamasını Flash TV ekranlarında "Desti İzdivaç" adlı programla yaşadı. Oradan Star TV'ye "Esra Erol'la İzdivaç" ve oradan da ATV'ye "Esra Erol'da Evlen Benimle" adlı bir programla transfer olan Esra Erol, şu sıralarda FOX TV'de "Esra Erol'la" adlı programla ekranlara gelen başarılı televizyoncu kariyerinin en başarılı dönemini yaşıyor.

Esra Erol'un programlarında zihinlere kazınan 10 tarihi an - Resim: 1

 


Kariyerine farklı televizyon filmleri ve dizilerinde oyunculuk deneyimleri de sığdıran Esa Erol, 2010'da evlendiği Ali Özbir'le bir de çocuk sahibi oldu. 2003'ten günümüze etkin programcılık kariyerinde Esra Erol başarılarının yanı sıra programında meydana gelen skandallarla da adından sıkça bahsedilen bir isim oldu. Patlak veren olaylarla kimi zaman dünyanın yörüngesinden kopup Fadime'nin düğününe bağlanan pek çok bölümüyle, Esra Erol'un programları ekranları sallamaya devam edecek gibi görünüyor. İşte sizler için derlediğimiz, beynimize format atan o skandallar:

12 Mayıs 1982'de İstanbul 'da dünyaya gelen Esra Erol, aslen Sinoplu bir ailenin beşinci çocuğu. Kız lisesinde çini seramik eğitimi aldıktan sonra Açık Öğretim'den diplomasını alan Erol, Maltepe Üniversitesinde diksiyon-spikerlik dersleri aldıktan sonra, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde eğitim aldı. Televizyon dünyasına Kanal D'de adım aran Erol, "Turkuaz" adlı programla yüzünü izleyicilere tanıttı. Ardından bir teknoloji programında sunuculuk yapan Esra Erol, asıl patlamasını Flash TV ekranlarında "Desti İzdivaç" adlı programla yaşadı. Oradan Star TV'ye "Esra Erol'la İzdivaç" ve oradan da ATV'ye "Esra Erol'da Evlen Benimle" adlı bir programla transfer olan Esra Erol, şu sıralarda FOX TV'de "Esra Erol'la" adlı programla ekranlara gelen başarılı televizyoncu kariyerinin en başarılı dönemini yaşıyor.



Kariyerine farklı televizyon filmleri ve dizilerinde oyunculuk deneyimleri de sığdıran Esa Erol, 2010'da evlendiği Ali Özbir'le bir de çocuk sahibi oldu. 2003'ten günümüze etkin programcılık kariyerinde Esra Erol başarılarının yanı sıra programında meydana gelen skandallarla da adından sıkça bahsedilen bir isim oldu. Patlak veren olaylarla kimi zaman dünyanın yörüngesinden kopup Fadime'nin düğününe bağlanan pek çok bölümüyle, Esra Erol'un programları ekranları sallamaya devam edecek gibi görünüyor. İşte sizler için derlediğimiz, beynimize format atan o skandallar:

1. Evliliği S... Et!

Esra Erol'un programlarında zihinlere kazınan 10 tarihi an - Resim: 2

 

Unutulmaz Esra Erol skandalları genelde ağızdan kaçan kelimelerle patlak vermiştir. Bunlar arasında en traji komik olanı da programın yorumcusunun güven problemi hakkındaki konuşmasını "Evliliği S... Et" şeklinde kesen Deniz Hanım'ın yaşattığı gerginlikti. İşin komiği canlı yayınlanan program esnasında edilen küfürü kaçıran "bip operatörü" küfüre değil de Esra Erol'un panik anında söylediklerine sansür uygulayınca yaşanan durum, Esra Erol'un o an aslında ne dediğini bir sır olarak televizyon tarihinin en büyük gizemleri arasında sokmuştu.

2. Zorba damat


Esra Erol'un programlarında zihinlere kazınan 10 tarihi an - Resim: 3

 

Esra Erol'un programında kimi zaman bir araya getirilen çiftler arasında da yaşanan olaylar son derece sıkıntılı durumlara sebep olabiliyor. Bunlar arasında unutulmazlardan biri de nişanlanmaları beklenen Yadigar ve Necati çifti araında patlak vermiş, Necati'nin Yadigar'ı tartakladığı ortaya çıkmıştı.

3. Evli damat adayı

Esra Erol'un programlarında zihinlere kazınan 10 tarihi an - Resim: 4

 

Esra Erol'un genelde müzmin bekarlara çöpçatanlık yapan program formatında kimi zaman hali hazırda evli çıkan adaylar da oluyordu. Mehmet Bey de bu ilginç karakterlerden biri olarak Esra Erol sayesinde tanıdığımız bir şahsiyetti.

4. Son Peygamber!

Esra Erol'un programlarında zihinlere kazınan 10 tarihi an - Resim: 5

 


Esra Erol'un programına katılanların iltifatları da kimi zaman kantarın topuzunu kaçırınca büyük skandallara yol açabiliyordu. Bunlardan en çok ses getireni Muazzez Hanım'ın Esra Erol'a "Allah'ın son Peygamberi sizsiniz." demesiydi!

5. Zalım damat adayı

Esra Erol'un programlarında zihinlere kazınan 10 tarihi an - Resim: 6

 

Esra Erol'un kelimenin tam anlamıyla baltayı taşa vurduğu olaylardan biri de Bahtiyar Bey ile yaşanmıştı. Programa damat adayı olarka katılan ve evlenmenin eşiğine gelen Bahtiyar Bey'in teyzesi cnalı yayında şok edici açıklamalar yapmıştı. Bahtiyar Bey'in teyzesinin ortaya çıkardığı gerçeklere göre Bahtiyar Bey, epilepsi hastası ilk karısını fuhuş yapmaya zorlamış, ömrü hayatında çalışmayıp yan gelip yatmış ve kız kardeşi pavyona düşmüş bir kişiydi.

6. Yumruklu kavga

Esra Erol'un programlarında zihinlere kazınan 10 tarihi an - Resim: 7

 

Esra Erol'un programları genelde söz dalaşı ile geçen bir formata sahip olsa da kimi zaman fiziki müdahalelere uzanan olaylar da yaşanıyordu. Bunlardan en şok edici olanı Kumru ve Soner arasında gergin bir şekilde sonuçlanan ilişkinin üstüne yapılan yorumlar sırasında Soner'in kontrolden çıkarak izleyicilerden biriyle yumruk yumruğa girmesiydi.

7. Bayılan gelin adayı

Esra Erol'un programlarında zihinlere kazınan 10 tarihi an - Resim: 8

 


Esra Erol'un programında gelin adaylarının isyanları saatler süren uzun hava performanslarına dönüşebiliyordu. Bu konuda en başarılı adaylardan biri de Bahar hanımdı. Bahar hanım konuşması ve serzenişleri Esra Erol ve izleyiciler tarafından ciddiye alınmayınca baygınlık geçirmişti. Aslında Bahar Hanım numaradan bayılmıştı ama olay uzun süre konuşulmuştu.

8. Çapkın damat adayı

Esra Erol'un programlarında zihinlere kazınan 10 tarihi an - Resim: 9

 

Esra Erol'un programına televizyonda gördükleri kişilere talip olarak gelen kişiler de zaman zaman şok etkisi yaratıyordu. Bunlardan biri olan Serkan bey, Burcu hanıma talip olmuş ancak sonrasında aynı anda pek çok kadınla birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Hatta çapkın damat adayının evli bir kadına "kocanı ve çocuklarını bırak bana gel" teklifi yaptığı bile iddia edilmişti.

9. Esra & Umut


Esra Erol'un programlarında zihinlere kazınan 10 tarihi an - Resim: 10

 

Esra Erol'un programlarının en büyük efsanelerinden biri de Esra ve Umut çiftiydi. Kimi zaman Mahmut beyin de dahil olduğu olaylar silsilesinde her bölüm Umut beyin ayrı bir şovu, her bölüm Esra hanımın ayrı bir dramıyla karşımıza çıkıyordu. Umut ve Esra'nın yüzük atma olayının ağlamalı, bayılmalı ve isyanlı görüntüleri de tek kelimeyle skandaldı.

10. Kıl olayı


Esra Erol'un programlarında zihinlere kazınan 10 tarihi an - Resim: 11

 

Programa katılan adaylar arasındaki çekişmelerde yaşanan diyaloglar arasında en garibi de Bora beyin Hayriye hanımın bacaklarının kıllı olduğunu söylemesiydi.

Özetleyecek olursak Esra Erol'un programı bütünüyle bir skandal olarak televizyonculuk tarihinde ayrı bir yere sahip. Öyle ki her gün yayınlanan Esra Erol'un programı Fox TV'nin gün içerisindeki genel yayında bir skandal molası özelliğini taşıyor desek yanlış olmaz herhalde...

Esra Erol'da gelin adayı genç erkek istiyorum deyince..

Esra Erol'da gelin adayı canlı yayında bayılınca..

Gelin adayından Esra Erol'u şoke eden itiraf

Esra Erol'dan güldüren yarışmacı taklidi
Esra Erol'da gelin adayı canlı yayında bayılınca..
Esra Erol, elektrik alamadım diyenleri duyunca..