Abone Ol

Esra Erol'da olay! Türbanlı gelin stüdyoyu niye terk etti?

MEDYAFARESİ ÖZEL VİDEO ATV'nin ilgiyle izlenen izdivaç programı Esra Erol'da Evlen Benimle'ye yine Emine Hanım damgasını vurdu.

Esra Erol'da olay! Türbanlı gelin stüdyoyu niye terk etti?

ATV'nin ilgiyle izlenen izdivaç programı Esra Erol'da Evlen Benimle'ye bugün yine Emine Hanım damgasını vurdu.

Uzun zamandır taliplerini beğenmeyen ve Cuma günü tanıştığı Murat Bey ile çay içmeye giden Emine Hanım bugün yine seyircileri şaşırttı.

EMİNE HANIM YİNE ORTALIĞI KARIŞTIRDI- VİDEO


Emine Hanım, haftasonu Murat Bey'in hastahanede yatan oğlunu ziyarete gittiklerini anlattıktan sonra stüdyodakileri şaşkına çeviren kararını açıkladı.

Murat Bey'in oğlunun gözlerinde acı gördüğünü ve annesiyle babasının barışmasını istediğini söyleyen Emine Hanım gözyaşları içinde dün gece gördüğü rüyayı anlattı.

Rüyasında küçük çocuğun kendisine "annemle babamı barıştır" dediğini söyleyen Emine Hanım, Murat Bey'e eski eşine dön, çağrısında bulundu. Bunun üzerine stüdyoya telefonla bağlanan Murat Bey'in eski eşi adeta açtı ağzını yumdu gözünü.

EMİNE HANIM DAHA ÖNCE DE TEPKİ TOPLAMIŞTI

Murat Bey'in eski eşiyle de tartışan Emine Hanım'a, yine stüdyodakilerden tepki yağdı. Tepkilere daha fazla dayanamayan gelin adayı ise çareyi stüdyoyu terk etmekte buldu.

Esra Erol ise Emine Hanım'ı herkesin çok sevdiğini ancak onun tutarsız tavırları yüzünden stüdyodakilerden tepki topladığını not düşerek gelin adayını geri çağırdı.

İZDİVAÇTAKİ SABIRSIZ DAMAT KAHKAHAYA BOĞDU