Abone Ol

Esra Erol'da Gülcan Gürleyik olayında son durum

Esra Erol'da bugün sürpriz gelişmeler yaşandı. Canlı yayına bağlanan Gülcan Gürleyik anlaşmalı boşanmak istediğini dile getirip çocuğun velayetinin baba Mesut Gürleyik'te kalmasını söyledi.

Esra Erol'da Gülcan Gürleyik olayında son durum

Haftanın 4 günü babada 3 günü annede olmak şartıyla anlaşmalı boşanacağını söyleyen Gülcan Gürleyik bu kararı kızları Minel Nas'ın çok küçük olduğu ve psikolojik olarak yıpranmasını istemediği için aldığını söyledi.

ÇOCUĞU BANA VERMEZSEN ÇEKİŞMELİ BOŞANIRIM
Mesut Gürleyik kızları Minel Nas'ın velayetinin kendisinde kalmaması halinde çekişmeli boşanacağını söyledi. Bunun üzerine uzlaşmacı bir tavır takınan Gülcan Gürleyik yeter ki anlaşmalı boşanalım Minel Nas'ın bütün eğitim hayatını, özgürlüğünü, her şeyi babasına veriyorum şeklinde açıklamalarda bulundu..

KIZIMI ÇOK ÖZLEDİM
Kızını çok özlediğini belirten Gülcan Gürleyik, Minel Nas'ın geçen perşembeden beri babasında olduğunu söyledi. Gülcan, Mesut'a mahkeme süresine kadar çocuğun 3 gün kendisinde 4 gün babasında kalması gerektiğini dile getirdi. Bunun üzerine Mesut Gürleyik, Gülcan'a güvenmediğini söyleyip mahkemenin vereceği kararı beklediğini aktardı..

GELİP KIZIMI ALACAĞIM
Esra Erol'da programında tansiyon birden yükseldi. Mahkeme sürecine kadar çocuğun kimde kalacağı konusunda uzlaşamayan Gülcan Gürleyik ve Mesut Gürleyik arasında ipler gerildi. Esra Erol'u taraf tutmak ile suçlayan Gülcan " Şimdi Ayazağa'ya gidip kızımı alacağım" dedi..

ESRA EROL'DAN GÜLCAN'A CEVAP
Gülcan Gürleyik Mesut'un tutumlarında bıktığını belirtip " Anlaşmalı boşanmaya gel diyorum, gelmedi. Sonradan teklifi kabul etti. " dedi. Bunun üzerine Esra Erol, Gülcan'a "2 ay önce evden kaçan sensin, nerede olduğu belli olmayan sensin. Üç günde mi bıktın? diye sitem etti..

Tartışmaların bitmemesi üzerine Esra Erol kayıdın devam edeceğini belirtip yayını noktaladı.

İşte o anlar.. video

medyafaresi.com