Abone Ol

Esra Erol şaştı kaldı: Karım Semiha 17 yaşındaki çocukla aşk yaşıyor

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Esra Erol'da her bölümüyle büyük ilgi çekiyor. Her hafta farklı konuların işlendiği programda bu defa evden kaçan eşini aramaya gelen Ahmet Bey'in anlattıklarını damga vurdu. Eşinin sosyal medya bağımlısı olduğunu söyleyen Ahmet Bey eşi Semiha Hanım'ın 17 yaşındaki çocukla aşk yaşadığını iddia etti

Esra Erol şaştı kaldı: Karım Semiha 17 yaşındaki çocukla aşk yaşıyor

ATV'nin reyting rekortmeni programlarından Esra Erol'da her hafta olduğu gibi bu hafta da konu ve konuklarıyla izleyicileri ekran başına kilitledi. Programa bu defa hastaneye gidiyorum diyerek evden çıkan ve geri dönmeyen eşini aramaya gelen Ahmet Bey'in anlattıkları damga vurdu.

Ahmet Bey, bir aydır ortalarda olmayan eşini bulmak için Esra Erol'dan yardım istedi. Semiha Hanım'ı Esra Erol buldu ve karı koca canlı yayında yüzleşti.

Eşi yüzünden üç çocuğunu bırakıp evden kaçtığını söyleyen Semiha Hanım 'Beni defalarca evden kovdu. Bende dediğini yaptım' ifadelerini kullandı.

Eşinin sosyal medya bağımlısı olduğunu söyleyen Ahmet Bey'in bu iddiası üzerine Semiha Hanım 'Ben fenomen olmaya hevesli biri değilim' diyerek yanıt verdi

Sadece TikTok kullandığını söyleyen Semiha Hanım'ın 17 yaşındaki bir çocukla aşk yaşadığı iddia edildi. Esra Erol bu soruyu sorunca Semiha Hanım daha önce konuştuğu kişinin yaşını bilmediğini ve şuan da kimsenin yaşında olmadığını söyledi.

Karı kocasının yüzleşmesi ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Ahmet Bey boşanmak istediğini dile getirdi.

Esra Erol ise Ahmet Bey ve Semiha Hanım'ın anlattıkları üzerine 'Böyle bir şey olamaz' diyerek isyan etti.