Abone Ol

Esra Balamir'den Dilan Polat yorumu geldi

Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddialarıyla geçtiğimiz günlerde tutuklandı.

Esra Balamir'den Dilan Polat yorumu geldi

Yasa dışı bahis, kara para aklama, vergi kaçakçılığı, suç işlemek için örgüt kurma suçlarından tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat Silivri Marmara Cezaevi'ne gönderildi.

Silivri Marmara Cezaevi'ne gönderilen Polat Ailesi hakkında her gün yeni gelişmeler yaşanıyor ve ortaya çıkan detaylar şaşırtmaya devam ediyor. Sunucu ve oyuncu Esra Balamir, cezaevinde olan eski fotoğrafçısı Dilan Polat hakkında konuştu.

Tüm Türkiye'nin aylardır konuştuğu Polat Ailesi hakkında her gün yeni gelişmeler gündeme geliyor. Dilan Polat'ın 5 yıl önce fotoğrafçılığını yaptığı Esra Balamir'den de yorum gecikmedi. Ünlü isim konuya dair bakın neler söyledi.

PEMBE DİZİ İZLER GİBİ BAKTIM

Sunucu ve oyuncu Esra Balamir Nişantaşı City’s’te görüntülendi. Balamir, kara para aklama iddiasıyla cezaevinde olan eski fotoğrafçısı Dilan Polat hakkında “Çok üzgünüm onlar adına. Çocukları var. Hiç kimsenin kötülüğünü istemem. Hayat tercihlerden ibaret. Pembe dizi izler gibi baktım.”

SOSYAL MEDYA KURGUSU SANDIM

Dilan Polat’ı çok eskiden tanıdığını ve Polat’ın kendisinden iş istediğini belirten ünlü şarkıcı, “Geçmişte iş bulmak için yardım istemişliği vardı. Klibimin fotoğrafını çekti. Sonra sosyal medyadan hayatına şaşkınlıkla baktım. O hayatını görünce sosyal medya kurgusu sandım. Bir anda olabilecek bir şey değil. Güzellik merkezi var, acaba ondan mı oldu dedim? Sonrasında çıkan tabloda olanlar çok üzücü.”

ŞÖHRET ZEHİRLİ BİR ŞEY

Şöhretin zehirli olduğunu söyleyen oyuncu, "Belli bir popülariteden sonra şöhret zehirli bir şey. Sadece Dilan için söylemiyorum. Herkes konuşulmak ve dikkat çekmek istiyor.

Telefon insanları zehirliyor" ifadelerini kullandı. "Eskisi kadar hırslarım yok" diyen oyuncu, "Zamanında zehirlenmeyi yaşamıştım. Hastalıkla birlikte bazı şeylerin benden daha önemli olmadığına karar verdim."