Abone Ol

Esra Balamir: Babam kemerle dayak atardı

Ünlü sunucu Esra Balamir'in gözyaşları sel olup aktı ! Babasından dayak yediğini ilk kez açıklayan Balamir'in açtığı davadan büyük bir dram çıktı !

Esra Balamir: Babam kemerle dayak atardı

Sunucu Esra Balamir açtığı yaş tashihi dava dilekçesinde babasının şiddetine maruz kaldığını anlattı: "Annem, ben ve kardeşim 8 yıllık evlilikte babamdan şiddet gördük. Babam bizi kemerle döverdi. Annemle İstanbul'a kaçtık."

Yaş düzeltme davasından bir dram çıktı

Yaşını değiştirmek için dava açan Esra Balamir dilekçesinde babasından yediği dayağı anlattı.

Eski mankenlerden Esra Balamir'in açtığı yaş tashihi davası, çocukken yaşadığı bir aile dramını ortaya çıkardı. 1978'de doğduğunu buna rağmen nüfusa "1975" yazıldığını belirten Balamir, bu durumun düzeltilmesi için mahkemeye başvurdu. Balamir dava dilekçesinde, annesinin sekiz yıllık evliliği boyunca babasından şiddet gördüğünü ve buna dayanamayıp iki çocuğuyla İstanbul'a kaçtığını anlattı.

'BENİ KEMERLE DÖVERDİ'

Babası tarafından kemerle dövüldüğünü anlatan Esra Balamir, nüfus cüzdanının yedi yaşında çıkarıldığını belirterek,

"Kız kardeşim Rana ile aynı gün nüfusa kaydedildik. Ben o zaman yedi yaşındaydım" dedi. Kızıyla beraber Bodrum'da tatil yapan anne Nalan Özılgaz ise, eski eşi Alaattin Balamir tarafından şiddete maruz kaldığını doğruladı. Özılgaz, "Artık anılara, geçmişe dönmek istemiyorum. Sekiz yıl evli kaldım ve şiddet gördüm. Eski eşimi hayatıma hiç girmemiş gibi kabul etmek istiyorum. Allah cezasını versin" dedi.