Abone Ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ömer öldü mü?

Televizyon ekranlarının en iyi mafya dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın dün akşam yayınlanan son bölümü adeta nefesleri kesti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 23. bölümüne, Hızır ve ailesine yapılan bombalı suikast damgasını vurdu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ömer öldü mü?

Seyircilerin ilgiyle takip ettikleri ve reyting rekorlarını alt üst eden Salı akşamlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16 Şubat'ta yayınlanan yeni bölümüyle yine adrenalin dolu sahnelerle ekrana geldi. Dizinin 23 Şubat'ta yayınlanacak yeni bölümü için heyecan dorukta.

Peki; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24. bölümünde neler yaşanacak?

ATV ekranlarında başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın paylaştığı ve Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen en iyi mafya dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23. bölüm yine nefesleri kesti.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 23. BÖLÜM ÖZETİ

Özlem'in kabrini tek başına ziyarete giden Alparslan, Victor'un adamları tarafından kaçırılmıştır. İlyas, Hızır Çakırbeyli ve adamları Alparslan'ı her yerde aramışlardır.

Alparslan'ın kaçırılması tüm intikam ateşini yeniden körüklemiştir. Artık neler olacağını kimse kestirememiş, meydana gelen gergin bekleyiş tüm aileyi derinden sarsmıştır. Hızır, Alparslan'ı kurtarmıştır ancak tehlike halen geçmiş değildir. Alparslan ve İlyas'ı korumak isteyen Hızır, masanın liderliğini Ünal'a iade etmiştir.

Ancak Hızır'ın liderliği Ünal'a devretmesi Victor'u durdurmaz aksine Hızır'ın tüm ailesini tehlike altına sokmuştur.  İlyas, enişte, ve diğerleri aynı gece taranır ama neyseki yaralanan olsada şans eseri ölen olmaz. Mahmut böbreğinin birini haberi olmadan abisine verir.

Dizinin final sahnesi ise oldukça etkileyiciydi. Hızır ve ailesine yapılan bombalı saldırı herkesi şoke etmiştir. Ailenin tüm fertleri bu suikastten hafif yaralı olarak kurtulurken Hızır'ın oğlu Ömer ise ağır yaralanmıştır.

Peki; Hızır'ın oğlu Ömer ölüyor mu?

Bu sorunun yanıtını 23 Şubat akşamı yayınlanacak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24. bölümünde öğreneceğiz.