Abone Ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde neler olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı dizide bu hafta Muzi’nin intikam çabaları yine gündem olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde neler olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragman videosu Hızır Çakıbeyli’nin Muzi’nin tuzaklarından kaçmaya devam edeceğini gösterdi.

Yurt dışına açılma planları sonrasında kendisini tehlikeli bir sürecin içerisinde bulan Çakırbeyli zorlu dakikalarla karşı karşıya kalmıştı.

İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. bölüm fragmanı…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. bölüm fragmanı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 112. BÖLÜM ÖZETİ

Çakırbeyliler, Muzi'yi bulacaklarını umarak çıktıkları yolda pusuya düşürülmüşken, Davut Ateş'in ellerinden ölüme uğurlanmıştır. Hedef şaşırtarak büyük bir kayba sebebiyet veren düşmanlar, el birliğiyle Hızır ve ailesini bitirmenin peşindedir.

Gün geçtikçe intikam hırsı artan Çakırbeylilerin önüne yem olarak atılan Sinan'a nihayet ulaşılır fakat o kadar küçük bir lokma kimsenin gözünü doyurmaya yetmez. Bu ölüm kalım savaşında asıl hedef Muzi iken son yaşanan olaylar okların İzzet'e dönmesine neden olacaktır. Dayısının intikamını almak için Hızır'dan önce yola koyulan Hızır Ali, yaptığı planla kendi canını tehlikeye atar.

Tüm olanların sorumlusu sayılan Muzi, bir Çakırbeyli'yi ele geçirme fırsatını kaçırmayacaktır. Her geçen gün yaptıklarıyla onu dost bilenlerin güvenini kazanmaya çalışan Ateş'in son planı Cemre ile bir yuva kurmak üzerinedir.

Her ne kadar aile kurmak isteyen iyi bir insan izlenimi vermeye çalışsa da en yakınındakilerden biri onun hain olduğunu anlar. Sonu yine felaket getirecek olan bu durum bu kez en çok Emine'nin canını yakacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümleriyle her salı 20:00’de takipçilerinin karşısında olacak.