Abone Ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam başlıyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam ekranlara geliyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam başlıyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yeni yayın dönemine merhaba diyor. Dizinin yeni bölüm fragmanlarında Meryem ve Hızır'ın saldırıdan sağ kurtulmuş olmaları izleyicilerin dikkatini çeken ilk detay oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde dizinin başrol oyuncuları saldırıya uğramış ve sezon o sahne ile son bulmuştu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 41. bölüm fragmanında başka hangi detaylar var? İşte dizinin bu akşam yayınlanacak bölümü öncesinde ekrana gelen yeni sezon fragmanları

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam ekranlara geliyor. Yeni sezonda verilen aranın ardından tekrar yayın hayatına başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam saat 20:00'da ekranlara gelecek. Dizinin ana karakterlerinden Hızır ve Meryem'in uğradıkları saldırıdan nasıl kurtuldukları da merak konusu ve bu akşam bu sorunun cevabı belli olacak. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanlarında neler yaşanıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 41. bölüm fragmanının ikinci yayınlanan versiyonunda ise Hızır Çakırbeyli'nin bir kaç kişiyi öldürdüğü ve hatta bundan sonra gelişen olayların aksiyon dolu olacağı hissediliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon 4 Ekim Salı akşamı saat 20:00'da ekranlara gelecek.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 41. BÖLÜM TANITIMI

SANEM ÇELİK NASIL BİR ROLDE KARŞIMIZA ÇIKACAK?

Ceylan

Eniştesi Ömer Çakırbeyli'nin ölümüyle ablası Handan'la birlikte Ceylan da sürgün hayata mahkum kalmıştır. Hızır bu olaydan sonra Meryem ile evlenip hayatına devam ederken Ceylan ne aşkını ne de ona yapılanları unutabilir. Hafızası da duyguları kadar kuvvetlidir Ceylan'ın. Sevdasına karışan nefretiyle hesap soracağı günü bekler; ama O sabırlı bir kadındır. Öyle sabırlıdır ki ona bunu yapanların karşısına çıkmak için yirmi sene bekleyebilmiştir. Yeğeni Alparslan zarar görmesin diye hayatından vazgeçmeyi göze alacak kadar gözü pek genç bir kadınken, seneler sonra kaybedecek bir şeyi kalmamış daha da güçlü bir kadın olarak karşısına çıkar Çakırbeyli ailesinin.

Muzip tavırları, kimseye benzemeyen kendine has duruşu O'nu diğer "mafya" kadınlarından ayırır. Genç yaşta büyük sıkıntılar çekmiş, etrafındakilerin ona biçtiği hayatı yaşamak zorunda kalmışsa da kendini karanlığa mahkum etmemiştir. Hayat enerjisiyle etrafına ışık saçarken düşman bellediklerini de kör edebilir. Kafasına koyduğunu yapmaktan çekinmeyecek Ceylan'ın geri dönüşü herkesi tedirgin eder.


Oktay Kaynarca
Hızır Çakırbeyli

Annesi ona Hızır diye hitap ediyor, alemde Hızır Reis olarak anılıyor ve sevenleri ona Çakır diyor. Çakır'ın hayatını değiştiren olay ise ağabeyi Ömer'in hasımları tarafından öldürülmesidir. Çok sevdiği ağabeyinin ondan istediği tek şey olan mühendis olmayı rafa kaldırıp, ağabeyinin intikamını alarak önce cezaevine sonra yeraltı dünyasına giriyor. Hızır eski kulağı kesiklerdendir, her şeyi duyar… İçindeki ses ona en büyük olacağını söylüyor ama bir taraftan da diyor ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak…

Deniz Çakır
Meryem Çakırbeyli

Çakır'ın karısı Meryem net bir insandır. Çakır'ın Nazlı ile olan ilişkisinin karşısında bile her zaman dimdik ayaktadır. Bir yerde Çakır ondan intikam alıyor diye düşünür. Yoksa kocasının ondan başka birisini sevebileceğine ihtimal vermiyor. Ailenin erkeklerine bir şey olsa bu kocaman mafya ailesini Meryem rahatlıkla yönetebilir. Böyle sevgi dolu bir kadın gerektiğinde ölüm emri verebilir mi? Söz konusu ailesi ise ve öldürülecek olan bunu hak ediyorsa evet…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Meryem ve Hızır çifti aşk tazeler; fakat bela bir adım gerilerindedir.

Fikret'in namlusunun ucundaki Özkan, Hızır'ın masayla ilgili planları doğrultusunda hayatta kalmalıdır. Ünal Kaplan'ı yerinden edebilecek bu planlar belki de tüm güç dengelerini değiştirecektir. Nihayet bir araya gelen Alparslan ve Davut'un görüşmesinde ise ortaya çıkan sürpriz gerçekler taşları yerinden oynatır. Esra ve İlyas'ın beklenen düğünü öncesi, kız isteme merasimi için Aydın'a doğru yola çıkılır. Bu vesileyle sonunda yalnız kalma fırsatı yakalayan Meryem ve Hızır çifti aşk tazeler; fakat bela bir adım gerilerindedir. Nurten'in kurduğu oyun Meryem, Hızır ve Nazlı'yı nasıl etkileyecektir?