Abone Ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 8. bölüm fragmanı

Heyecan, aksiyon ve gerilimin iç içe geçtiği Atv'nin yeni sezon dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanıyla heyecanlandırdı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 8. bölüm fragmanı

Ekranların merakla beklenen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 8. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölüm için heyecan dorukta. Olayların ardı arkası kesilmeyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta İlyas'ın ölümü tüm Çakırlı ailesini yasa boğar...

ATV ekranlarına bu sezon yayınlanmaya başlayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 8. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Yayınlandığı her hafta ekran başındakilerin nefesini kesmeyi başaran dizinin yeni bölümünde İlyas'ın ölümü, herkesi perişan eder: Nazlı, Meryem, Hızır... Şahin Ağa'nın silahsız kalması hükmünü verdiği İlyas'ın ölümünden kendini sorumlu tutan Hızır'ın durdurmaya artık kimsenin gücü yetmeyecektir. Önüne kim gelirse yakıp yıkacak olan Hızır'ın bu yolda yanında olacak yeni bir isim var: Alpaslan Çakırbeyli... Hızır'ın yiğeni olan Alpaslan, Ünal Kaplan ve adamlarının içine sızacaktır.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Müjde Uzman paylaşıyor. Ayrıca Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya, Tuna Orhon, Hakan Karahan gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 8. bölümüyle 27 Ekim Salı akşamı saat 20.00'de Atv'de!

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 8. BÖLÜM ÖZETİ

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde olayların yine ardı arkası kesilmeyecek. İlyas'ın ölümü tüm Çakırlı ailesini yasa boğarken, Hızır'ın için intikamn ateşiyle dolmuştur. Çakırbeyli Ailesi'nin fertleri de bu ateşi harlamaktan geri kalmayacaktır. İlyas'ın kendisini korumak için kendini feda etmesinin acısını duyan Hızır, kardeşinin intikamını almak için harekete geçer. İlyas'ın ölümünden sorumlu olan kim varsa, bedelini en ağır şekilde ödeyecektir. Bu yolda ona yardımcı olacak bir isim vardır: Alpaslan Çakırbeyli... Hızır, yiğeni olan Alpaslan'ı her ne kadar bu oyunların içinden uzak tutmak istese de Alpaslan yer altı dünyasının içine çekilecek, masanın kararlarında etkili olacatır.