Abone Ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. bölüm fragmanı yayınlandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 68. yeni bölümüyle 9 Mayıs 2017 Salı akşamı ATV'de olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. bölüm fragmanı  yayınlandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 9 Mayıs 2017 Salı akşamı ATV'de...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 67. son bölümde: Henüz Rüstem'in kardeşini öldürmesinin şokunu atlatamayan masa üyeleri, Ünal Kaplan'ı karşılarında gördüklerinde bir kere daha sarsılırlar.

Hızır'ın planları yaşanan beklenmedik gelişmeler sebebiyle sekteye uğramıştır. Yeni plan Rüstem'i hayatta bırakıp arkasındakilerin kim olduğunu ve haklarında neler bildiklerini öğrenmek doğrultusunda olacaktır.

Davut'un planları ise gayet yolundadır. Masada bir dehşet dengesi kurarak, üç büyük gücü birbirleriyle uzlaşmadan iş yapamaz hale getirmeyi başarmıştır. Bu durum Ünal düşmanlığı için bir bahane olacaktır.

Şimdi asıl merak konusu ise dengelerin alt üst olacağı bu dönemde masadaki gücün kimin elinde olacağıdır.

Gizli iş çevirmeden duramayan Hızır, Tipi ile eski aşkı Gönül'ün karşılaşmasının arkasından da çıkar. Emine'nin karşı olduğu ilişki için bu kez Meryem devreye girer.

Suzi, Hayriye Ana tarafından sorguya çekilir ve duygularını itiraf eder. Nihayet duygularıyla yüzleşen İlyas da sevdiğini kabul edecektir. İlk kez bu kadar keyifli olan ikiliyi günün sonunda kötü bir sürpriz beklemektedir.