Abone Ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. bölüm fragmanı: Tipi ne yapacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde merakta bırakan sahneler tanıtımda yerini aldı. Fikret ve Emine ölüm kararını beklerken, Tipi Hızır ile ters düşüyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. bölüm fragmanı: Tipi ne yapacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. bölüm fragmanında bu hafta gündem Ünal'ın planları.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz, sorularıda beraberinde getirdi. Dizinin yeni bölümünde Hızır, Ünal'ı bu sefer köşeye sıkıştıracak hamleyi yapıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. bölüm fragmanınde Fikret ve Emine'nin ölüm kararı Hızır'dan mı çıkacak? Tipi dizinin yeni bölümünde şoke eden bir hamle yapıyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. bölüm fragmanı ve dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. bölüm fragmanı:

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 35. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ünal Kaplan'ın etrafındakiler için yazdığı kader en çok Hızır Çakırbeyli'yi etkiler. Ailenin yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen dünyaya gelen bebekle beraber tam yeni umutlar yeşermeye başlamışken galeride patlayan bomba şok etkisi yaratır. Esra ile yeni bir hayat için yola çıkmaya hazırlanan İlyas'ın hayalleri kana bulanır. Diğer yandan olanlardan habersiz sonunda bebeğini kucağına almış olmanın mutluluğunu yaşayan Civciv ve öz çocuğunun ona baba dediğini duyamadan ömrünü geçirmeyi tercih etmiş fedakar dost Enişte de İlyas'la aynı sonun eşiğindedir. Ünal Kaplan'ın etrafındakiler için yazdığı kader en çok Hızır Çakırbeyli'yi etkiler. Dostun düşmanın birbirine karıştığı masada olayları çözmek hiç de kolay olmaz. Tüm bunların yanında ortaya çıkan sürprizbir gönül meselesi de işlerin gidişatını etkileyecektir.

Yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi. Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur… Hızır Çakırbeyli sevda adamıdır… Sevmekten hiç kaçmaz… Sevilmeyi de pek sever.

Hayatındaki tüm kadınların odağında olmak ister; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin… Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir "baba"dır… Vefakar bir dosttur… Vazgeçilmez bir ağabeydir. Adil ve cömert bir reistir… Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir… Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır… Devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür… Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir.

Teklif öyle iki tarafı keskin bir kılıçtır ki, kabulü halinde "mafya" ailesine ihanet, reddi hali ise ebediyen mahkumiyettir… Devletin Hızır Çakırbeyli'ye koltuğunu vaadettiğini farkeden büyük patron, etrafını ihanetle örülü bir ağla çevirir. Hızır Reis'in özel hayatı da dalgalıdır… Birkaç yıl önce sevdalandığı mimar Nazlı diğer tarafta eşi Meryem...