Abone Ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. son bölümde büyük sır ortaya çıkıyor!

Merakla izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. son bölüm ile ekrana kilitledi. Geçen haftaki bölümde nefesleri kesen bomba sahnesi ile bitişi yapmıştı. Peki son bölümde neler yaşandı? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm ve detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35.bölümde büyük sır ortaya çıkıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35.son bölümde dün akşam heyecan dolu sahneler yaşandı. Dizinin son bölümünde Fikret ve Emine arasındaki aşk yeniden gün yüzüne çıkıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35.bölümde Tipi ablası sayesinde bombalı tuzaktan kurtuldu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35.bölümde başka neler yaşandı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35.son bölümde Fikret ve Tipi arasındaki düşmanlık artarak devam ediyordu ki, araya büyük aşk girdi. Dizinin son bölümünde Hızır, Ünal'ın kurduğu oyunları ortaya çıkarmak için somut isim ararken karşılarına Fikret çıktı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35.bölümde oldukça heyecanlı sahneler yerini alırken, duygusal anlarda dizinin son bölümüne damga vurdu.

İşte 35.son bölüm fragmanı:

Ailenin yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen dünyaya gelen bebekle beraber tam yeni umutlar yeşermeye başlamışken galeride patlayan bomba şok etkisi yaratır. Esra ile yeni bir hayat için yola çıkmaya hazırlanan İlyas'ın hayalleri kana bulanır. Diğer yandan olanlardan habersiz sonunda bebeğini kucağına almış olmanın mutluluğunu yaşayan Civciv ve öz çocuğunun ona baba dediğini duyamadan ömrünü geçirmeyi tercih etmiş fedakar dost Enişte de İlyas'la aynı sonun eşiğindedir. Ünal Kaplan'ın etrafındakiler için yazdığı kader en çok Hızır Çakırbeyli'yi etkiler. Dostun düşmanın birbirine karıştığı masada olayları çözmek hiç de kolay olmaz. Tüm bunların yanında ortaya çıkan sürpriz bir gönül meselesi de işlerin gidişatını etkileyecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 34. bölümde; Ailenin acıları her geçen gün kat be kat artar. Bu kez en büyük acının sahibi Enişte ve Civciv olacaktır. Yeni bir umut için çıkılan yolda yaşanan feci kaza tüm aileyi yasa boğar. Yıllardır bir bebek sahibi olmak için bekleyen Ayşen'le, Teyzekızı Hatice'nin ayni arabada olması da felaketin boyutunu arttırır. Tükenmek bilmeyen belalar yine masumlardan yana kullanır tercihini.

Yaşanan her ne kadar kaza gibi görünse de Hızır Çakırbeyli bu işin peşini bırakmayacaktır. Nakliye işinde karşısına çıkacak tehditlerin belki de ilkidir bu. Özkan'ın masaya oturması, Fikret'in kardeşinin intikamını almak için ortaya çıkmasından sonra gerçekleşen bu olay şüphelerin onların üzerinde toplanmasına sebep olacaktır. Hızır'ın merak ettiği ise Ünal Kaplan'ın bu işin neresinde olduğudur. Nitekim kafasında bin bir tilkiyle gezen Ünal Kaplan her daim baş oyun kurucu olmuştur.

Canlandıran Oyuncu  Karakter    İlk Bölüm - Son Bölüm    Durumu

Selen Korkutan    Özlem Kaplan    1-19    Sibiryalı Kartal tarafından göğsüne 2 kurşun sıkılarak öldürülmüştür.
Oktay Gürsoy    Mahmut    1-18    Hızır'ın hattanesini yaktırması, İlyas'ı vurması, Meryem'i içeri attırması, Şahin Ağa'yı vurması, Selim'i bıçaklaması Nazlı'ya laf etmesi ve Ünal Kaplan'ın entrikaları sonucu Hızır kafasına sıkar.
Tuncay Gençkalan    Bekir Ağa    14    Hattanede Enişte tarafından vurulduktan sonra, yakılmıştır.
Ramazan Durgun    Savaş Alioğlu    7-10    Murat Alioğlu'nun kardeşidir. Ünal Kaplan'ın emriyle Özer kafasını keserek öldürür
Eşref Seyitoğlu    Cemal    7-9    Çakırbeyli ailesini tehdit etmesi sonucu Alparslan masada üç kurşun sıkarak öldürür.
Hüsnü Yaver    Kahveci Volkan    6-8    Enişte, kahvesine koyduğu bombayı patlatması sonucu öldürür.
Sefer Kul    Cemil    7-8    Enişte'nin bulunduğu kahveyi patlatması sonucu ölür.
Bozkurt Kuruç    Salih    1-7    Mahkemede İlyas'ın lehine el kaldırdığı için Ünal Kaplan'ın adamları tarafından öldürülür.
Göktürk Savaş    Tahsin    1-7    Mahkemede İlyas'ın lehine el kaldırdığı için Ünal Kaplan'ın adamları tarafından öldürülür.
Ahmet Yaylı    Kazım    5-6    Refik'in emriyle Hızır'ı hapishanede öldürtmek istemiş ancak başarılı olamamıştır. Hızır'ın emriyle Vehbi tarafından boğularak öldürülmüştür
Ali Toylu    Kemal Demirgüç    1-4    Toplantıda İlyas'ı aşırı övmüş, İlyas abisinin tavsiyesini dinlemiş Kemal'i abisine karşı girişilecek komplonun elebaşısı olduğuna karar vermiş ve emriyle adamları tarafından Kemal'in arabası taranmıştır.
Ali Kavcı    Murat Alioğlu    1-4    Toplantıda İlyas'ı ''ukala'' olarak tanımlamış, İlyas abisinin tavsiyesini dinlemiş Murat'ı abisine karşı girişilecek komplonun arkasındaki isim olduğuna karar vermiş ve Murat'ı işyerine koyduğu bombayı patlatması sonucu öldürmüştür.
Kemal Sağ    Dursun    3-4    Nazlı'nın çoçuğunu düşürmek için görevlendirilir ancak beceremez bunun üzerine Meryem'in emriyle enişte kafasına sıkar.
Hasan Soylu    Tarık    1    Selim ile iş birliği yaptığını itiraf ettikten sonra Hızır'ın emriyle Civciv tarafından elleri kolları bağlı denize atılmıştır.
Mert Akın    Rıfkı    1    Ünal Kaplan, muhbir olduğundan şüphelenip bastonla kafasını parçalamıştır.