Abone Ol

Eskişehir'deki 222 Park'ta korkutan yangın!

Eskişehir'in en popüler eğlence mekanlarından 222 Park alev alev yandı.

Eskişehir'deki 222 Park'ta korkutan yangın!

Eskişehir'in en ünlü eğlence mekanlarından 222 Park, alev alev yandı. İftar saatinde eğlence mekanın mutfak kısmındaki şömine de çıkan yangın kısa sürede eğlence mekanını sardı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alınamıyor.

Yangın nedeniyle eğlence merkezinin çatısı çöktü. İftar vaktinde oruç açmak için gelen müşteriler yangının çıkmasıyla birlikte dışarıya tahliye edildi. Yangına müdahale eden itfaiye araçlarının bazılarının söndürme sırasında suyu bitti. Bunun üzerine tankerlerle getirilen su itfaiyeye aktarıldı.


Yangından kısa bir süre sonra Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen de yanan eğlence merkezinin önüne gelerek yetkilerden bilgi aldı. Büyükerşen, yangının mutfak bacasından çıktığını belirterek, "Bacada biriken yağlar, ahşap olan binanın çatısının tutuşmasına neden olmuş. Olayda yaralanan olmaması sevindiricidir" dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da olayda ölen ya da yaralanan kimsenin olmamasının sevindirici bir durum olduğunu söyledi.

Cihan