Abone Ol

Eski TRT sunucusu Menzil tarikatı için böyle para toplamış: Şok görüntüler

Menzil Tarikatı'na yakınlığı ile bilinen eski TRT programcısı Serdar Tuncer, "Bizim adam olmak için onlara bir şeyler vermeye ihtiyacımız var" diyerek tarikat için para topladığı görüntüler ortaya çıktı.

Eski TRT sunucusu Menzil tarikatı için böyle para toplamış: Şok görüntüler

Eski sunucu Tuncer, daha önce de Menzil cematinin yeni şeyhi Muhammed Saki’nin katılımıyla gerçekleşen temel atma töreninde şeyhin yanında görüntülenen ve tepki toplamıştı.

Serdar Tuncer şimdi de Menzil cemaati için para topladığı görüntülerle gündeme geldi. Tuncer'in para topladığı  videoda "Menzil'de cami inşaatı yapılıyor, size gelipte cami inşaatı için para istemezler, istemeye de ihtiyaçları yok, onların da iş yapmak için bizim vereceklerimize de ihtiyaçları yok bizim adam olmak için onlara bir şeyler vermeye ihtiyacımız var" dediği anlar yer aldı.

Tarikat üyeleri olduğu düşünülen kililerle sohbet ettiği  bir odada bulunan Tuncer sözlerine, "Tamam bu zatın kölesiyiz ama hepimizin omzunda bir yük var" diyerek başladığı konuşmasında  "Menzil'de cami inşaatı yapılıyor, size gelipte cami inşaatı için para istemezler, istemeye de ihtiyaçları yok, onların da iş yapmak için bizim vereceklerimize de ihtiyaçları yok bizim adam olmak için onlara bir şeyler vermeye ihtiyacımız var" ifadelerine yer verdi.