Abone Ol

Eski karısını yatakta aşığıyla çırılçıplak yakaladı!!! Önce fotoğrafı sonra tetiği çekti!!!

İSTANBUL Kadıköy'de yaşanan benzeri görülmemiş baskın şöyle gelişti: 10 yıllık evli olan ve 8 yaşında bir kızları bulunan Y.D. (31) ile eşi D.D. (30) önceki gün Kadıköy 3 Nolu Aile Mahkemesi'nde şiddetli geçimsizlikten boşandı

Eski karısını yatakta aşığıyla çırılçıplak yakaladı!!! Önce fotoğrafı...

Mahkeme küçük kızın velayetini anneye verdi. D.D., dün öğle saatlerinde eski eşini arayarak kızı A.'yı okul çıkışı almasını istedi.

Alamayacağını söyleyen Y.D. iş çıkışı yakınlarının evinde kızını gördü. Küçük A. babasına annesinin evin anahtarını vererek kendisini buraya gönderdiğini söyledi. Anahtarı alan Y.D. evin kapısını açıp içeri girdiğinde eski eşi D.D.'yi yatak odasında G.Ç. ile sevişirken gördü. Önce cep telefonunun kamerasıyla iki sevgiliyi çıplak halde görüntüleyen Y.D., sonra da eski eşini karnından, sevgilisini de kasıklarından vurdu. Öfkeli kocanın bir ara dışarı çıkmasıyla yaralı sevgili arka pencereden kaçıp Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Öfkeli koca daha sonra yeniden eve girip polisi aradı. Olay yerine gelen polis, Y.D.'yi gözaltına aldı yaralı kadını ise Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırdı. İki aşığın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Y.D.'nin ifadesinde eve eşyalarını almaya gittiğini belirterek "İçeri girdiğimde evimin yatak odasında, eşimi sonradan isminin G.Ç. olduğunu öğrendiğim kişiyle çırılçıplak sevişirken gördüm. 'Siz keyfinize bakın. Ben özel eşyalarımı alıp gideceğim' dedim. İkisi birlikte yataktan çıkarak 'Bizi bu şekilde gördün. Senin işin bitti. Senin bu evden sağ çıkmaman lazım. Gel buraya' dediler. G.Ç. isimli kişi yerdeki pantolonunu almak istedi ve 'Seni bu sefer öldüreceğim o.... çocuğu' diyerek küfür etti. Ben de cep telefonumla onları kaydettim. G. bir ara pantolonunu karıştırınca silah çıkartacak sanıp ateş ettim, ikisi de vurulmuş" dedi.

D.D. ise eşinin boşandığı günün akşamı eve geldiğini ve zorla kendisiyle erkek arkadaşını çırılçıplak soyup cep telefonuyla çektikten sonra silahla vurduğunu söyledi. Silahla yaralanan D.D. ile sevgilisi G.Ç.'nin chat ortamında tanıştıkları, daha sonra yüz yüze görüştükleri öğrenildi. G.Ç.'nin Kütahya'da askerlik görevini yaptığı ve İstanbul'a izne geldiği belirtildi.