Abone Ol

Eski eşten Neşet Ertaş'a vefa!

"Bozkırın Tezenesi" ünlü halk ozanı Neşet Ertaş�ın eşi Leyla Ertaş, Konyaaltı Altınkum Yaşam Pınarı Bakımevi�ni ziyaret etti.

Eski eşten Neşet Ertaş'a vefa!

ANTALYA (İHA) - "Bozkırın Tezenesi" ünlü halk ozanı Neşet Ertaş\'ın eşi Leyla Ertaş, Konyaaltı Altınkum Yaşam Pınarı Bakımevini ziyaret etti. Leyla Ertaş bakıma muhtaç 55 kişiye eski eşi Neşet Ertaş anısına bir mini konser verdi. Konser öncesi bakımevinde kalanlarla bir süre sohbet eden Leyla Ertaş, "15 yıl boyunca yürüyemedim. İyileştiğimde yaşlılara ve bakıma muhtaç insanlara yardım edip konser vereceğime dair kendime söz verdim" dedi. Bakıma muhtaç insanlarla bir araya gelmenin çok güzel bir duygu olduğunu belirten Leyla Ertaş, bakımevinde kalan hasta ve yaşlıların unutulmaması gerektiğini söyledi.
SİTEM ETTİ
Neşet Ertaş\'ın vefatından büyük üzüntü duyduğunu anlatan Leyla Ertaş, ustanın anısına çalışmalar yapacağını söyledi. Neşet Ertaş\'ın vefatından sonra anısına konser verenlere de sitem eden Leyla Ertaş, "Herkes eşimin vefatından sonra anısına konser verip, para kazandı. Ama ben öyle yapmayacağım. Onun anısına konser veriyorum" şeklinde konuştu.
Leyla Ertaş konserin ardından ise bakımevinde kalanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

NEŞET ERTAŞ KİME KIRGIN GİTTİ? VİDEO

NEŞET ERTAŞ'IN SON ŞİİRİ VEDA

NEŞET ERTAŞ'IN KENDİ SESİNDEN HAYAT HİKAYESİ.. VİDEO

NEŞET ERTAŞ'A SON VEDA

NEŞER ERTAŞ GÖNÜLDAĞI.. VİDEO

NEŞER ERTAŞ'IN SON KONSERİ.. VİDEO