Abone Ol

Eski bakan market arabasını dolduramadı

Başbakan eski Yardımcısı Mehmet Şimşek, bir markette alışveriş yaptı. Önce fiyatları inceledi. Sonra 2 kutu ketçap, 3 çamaşır suyu, 2 paket tuzlu kurabiye ve dilimlenmiş ekmek alarak çıktı

Eski bakan market arabasını dolduramadı

Sözcü'de yer alan habere göre, bir zamanlar ekonominin patronu olan, yıllarca Başbakan Yardımcılığı ve Maliye Bakanlığı görevinde bulunan Mehmet Şimşek, önceki gün bir süpermarkette alışveriş yaparken görüldü.

Ankara'nın Oran semtinde bulunan AVM'deki süpermarkete giden ve büyük boy market arabası ile dolaşan Şimşek, uzun süre raflardaki fiyat etiketlerini inceledi ve 3-4 ürün almakla yetindi.

Elinde bir liste de olan Şimşek, 2 kutu ketçap, üç çamaşır suyu, 2 paket tuzlu kurabiye ve dilimlenmiş ekmek alarak marketten ayrıldı. Şimşek, kendisini tanıyan vatandaşlarla selamlaştı ancak sohbet etmedi.
Şimşek, son seçimler öncesi AKP'den aday gösterilmeyen 5 bakan arasında yer almıştı.

Mehmet Şimşek ile birlikte Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci, Maliye eski Bakanı Naci Ağbal, AB eski Bakanı Ömer Çelik ve Bilim, Teknoloji ve Sanayi eski Bakanı Faruk Özlü aday yapılmamıştı.

Naci Ağbal, Cumhurbaşkanlığı Bütçe ve Strateji Başkanlığı görevine getirildi.

Nihat Zeybekci AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Faruk Özlü de Düzce Belediye Başkan adayı oldu. Ömer Çelik parti sözcülüğünü sürdürürken, Mehmet Şimşek'e herhangi bir görev verilmedi.

(SÖZCÜ - Yavuz ALATAN)