Abone Ol

Eski AKP'li Başkandan Bakan Nebati için Flaş Sözler

İstanbul eski AKP İl başkanı olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcı Selim Temurci Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati hakkında şok iddialarda bulundu.

Eski AKP'li Başkandan Bakan Nebati için Flaş Sözler

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcı Selim Temurci programda “Ben il başkanı olduğum dönemde kurduğumuz ekonomik komisyonlara, birimlere dahi Nureddin Beyin ilgi alanı olmadığı için, bilgisi olmadığı için Nureddin Bey başka birimlerde değerlendirildi.” dedi.

“GÜLDÜR GÜLDÜR ŞOV MU İZLİYORUZ”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcı Selim Temurci Halk TV canlı yayında Barış Terkoğlu’nun sorusuna şöyle cevap verdi; “Nureddin Beyle siyaset yaptım. Biraz önce bir TV kanalında izledim. Bir dostu olarak çok üzüldüm. Ben il başkanı olduğum dönemde kurduğumuz ekonomik komisyonlara, birimlere dahi Nureddin Beyin ilgi alanı olmadığı için, bilgisi olmadığı için Nureddin Bey başka birimlerde değerlendirildi” dedi.

Temurci “Güldür Güldür şov mu izliyoruz. Nureddin Bey adına üzülüyorum. Siyaset gelip geçer. Makamlar gelip geçer. Ben Acaba Berat Albayrak unutturulmak için mi, Nebati öne çıkarıldı diye düşünüyorum. Ülke ekonomisi bu kadar çıkmazdayken, iktidarı, kendini, ülkenin geleceğini, ateşe atabilecek ve millet onu seyrettiğinde, Sayın Nebati’ye baksınlar ülkenin geleceğini tahayyül etsinler.” ifadelerini kullandı.

Programa Şirin Payzın, Emin Çapa, ve Barış Terkoğlu katıldı.