Abone Ol

Eşinin gözü önünde kocasına tecavüz ettiler!

ADANA'da kahve işletmecisi ve eşini silah tehditiyle evlerinden alıp, götürdükleri işyerinde işkence ettikleri, uyuşturucu hap yutturdukları ve torbacılığa zorladıkları suçlamasıyla tutuklanan 3 şüpheli hakkında 44'er yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Eşinin gözü önünde kocasına tecavüz ettiler!

Olay, geçen 3 Ağustos'ta merkez Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi Defne Caddesi'nde meydana geldi. Kahve işleten 40 yaşındaki Ahmet B.'nin evinin kapısı çalındı. 31 yaşındaki Sinan Gül, 32 yaşındaki Mustafa Çakıl ve 31 yaşındaki Hüseyin Fidancı, kapıyı açan Ahmet B.'yi "Konuşacaklarımız var" diyerek dışarı çağırdı. Üç şüpheli, Ahmet B.'ye evnin yanındaki kahveyi açtırarak içeri soktu. İddiaya göre şüphelilerden Hüseyin Fidancı, Ahmet B.'ye "Sen karını satıyor musun?" diye sordu. Bu sırada Sinan Gül, belinden çıkardığı tabancayla Ahmet B.'nin yüzüne vurdu. Ahmet B. ise "Resmi nikahlı eşim o benim, böyle bir şey yok" dedi. Bunun üzerine şüpheliler kahvede bulunan keser sapı ile Ahmet B.'yi döverek üzerindeki kıyafetleri çıkardı. Telefon şarj kablosuyla Ahmet B.'nin ellerini arkadan bağlayan şüpheliler şiddet uygulamaya devam etti.

EŞİNİN ÖNÜNDE DÖVÜP UYUŞTURUCU HAP İÇİRDİLER
Bu sırada Sinan Gül, tekrar eve gedip, kapıyı çaldı. Olanlardan habersiz kapıyı açan Nuriye B.'nin başına silah dayayan Sinan B., "Sesini çıkarmayacaksın. Şimdi kahveye ineceğiz ve sen 'Ahmet beni satıyor. Zorla işe gönderiyor' diyeceksin. Biz de bunu kameraya kaydedeceğiz ya da Ahmet bizim esrarımızı, hapımızı satacak. Sen de bu maddeleri evinde saklayacaksın" diye tehdit ederek, kahveye götürdü.
Bu arada Ahmet B.'yi döverken üzerinde sigara söndüren şüpheliler, çifte zorla uyuşturucu hap da içirdi.
İşkenceye devam eden şüpheliler Ahmet B.'yi eşinin önünde taciz etti. Ahmet B.'nin "Eşimin önünde gururumla oynamayın" demesine rağmen şiddete devam eden şüpheliler, kahvecinin isteklerini yerine getireceğine dair söz vermesi üzerine ayrıldı.
44'ER YIL HAPİS CEZASI İSTENDİ
Ahmet B. ile eşi Nuriye B. yaşadıkları şoku üzerlerinden attıktan sonra karakola giderek şikayetçi oldu. Operasyon düzenleyen polis ekipleri her 3 şüpheliyi de yakalayarak göz altına aldı. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüpheliler tutuklandı. Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, 'silahla yaralama', 'hürriyetten yoksun kılma' ve 'eziyet etme' suçlarından Sinan Gül, Mustafa Çakıl ve Hüseyin Fidancı için 44'er yıl hapis cezası istemiyle Adana 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açtı.
Şüpheliler, polisteki ifadelerinde "Mahallemizde uyuşturucu satıyorlardı. Biz böyle şeyleri istemediğimizi göstermek için gözdağı verdik. İşkence yapmadık" diyerek kendilerini savunmuştu.