Abone Ol

Eşini Kaybeden Ece Erken'den Duygusal Paylaşım

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırı sonucu kaybeden Ece Erken, sosyal medya hesabından paylaştığı poz ile duygusal bir paylaşımda bulundu.

Eşini Kaybeden Ece Erken'den Duygusal Paylaşım

Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşilköy'de bir balık restoranında silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Alacak verecek nedeniyle aralarında husumet bulunan iki grubu barıştırmak isterken vurulduğu ortaya çıkan Mahmutyazıcıoğlu'nun katillerinin kimliği de tespit edildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Ece Erken geçtiğimiz yıl haziran ayında nikah masasına oturmuştu. 7 aydır mutlu bir evlilik sürdüren çifti ölüm ayırdı. Söylemezsem Olmaz programı sunucularından Bircan Bali, dün yayında Ece Erken'e ulaşamadıklarını söylemişti.

DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Ölüm haberini aldıktan sonra Instagram hesabını kapatan Ece Erken, cenaze programını paylaşmak için hesabını yeniden aktif hale getirdi. Bu sabah saatlerinde ise eşiyle sarılırken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

İşte o paylaşım:

Eşini Kaybeden Ece Erken'den Duygusal Paylaşım - Resim: 1