Abone Ol

Ben hastaneden çıkmadan, kocam karakoldan çıktı...

İzmir’de yaşayan Emine Kurt, yaklaşık 6 ay önce evli olduğu U.K. isimli erkek tarafından ağır şekilde darp edildi. Mahkeme U.K. hakknda sadece uzaklaştırma cezası verdi. Can güvenliğinden endişe eden Emine Kurt korunmak istiyor.

Ben hastaneden çıkmadan, kocam karakoldan çıktı...

Emine Kurt, yaklaşık 6 ay önce evli olduğu U.K. isimli erkek tarafından ağır şekilde darp edildi. Mahkeme ise U.K.’ye sadece uzaklaştırma cezası verdi. "Ben hastaneden çıkmadan o karakoldan çıktı” diyen Kurt, can güvenliğinin olmadığını, yardım istemek için aradığı yetkililerin, "Her arayana zırt pırt birini mi göndereceğiz" dediğini belirtti.

BirGün’den Arda Özarda'nın haberine göre; Emine Kurt, “Ben 9 Kasım gecesi eşim tarafından darp edildim. Acile geldiğimde vücudumda 5 kırık vardı. Ayrıca beyin kanaması geçirdim, yoğun bakımda yattım. Ben hastaneye girer girmez eşim tarafından darp edildiğimi söyledim ve şikâyetçi oldum. Daha sonraki süreçte eşim bana sürekli tekliflerle mahkemeden vazgeçirmeye çalıştı.

Ev, araba gibi bir sürü şey teklif etti konuyu kapatmak için. Tabii ki ben bunları kabul etmedim, hakkımı aramaya devam ettim” ifadelerini kullandı.