Abone Ol

Esenyurt'ta katliam işleyen şahsın ifadesi ortaya çıktı

İstanbul Esenyurt'taki tekel bayisi saldırısında cinayet zanlısı Tarık Özerbay, ilk ifadesinde, "Niyetim konuşmaktı, pişmanım. WhatsApp paylaşımına sinirlendim. Beni küçük düşürdü."

Esenyurt'ta katliam işleyen şahsın ifadesi ortaya çıktı

Kavgada iki kişi hayatını kaybetmiş, bir kişi yaralanmış, saldırganların tümü yakalanmıştı

Esenyurt'ta Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan tekel bayisini basan Murat Özerbay, Tarık Özerbay, Azat Özer ve Samet Özer dükkanda bulunan üç kişiye kurşun yağdırmıştı. Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken Yusuf Erzen ağır yaralanmıştı.

Cinayetin ardından kaçan Murat Özerbay, Samet Özerbay ile iki kişiyi öldüren Tarık Özerbay ve oğlu Azat Özerbay yakalandı. Şüphelilerin tamamı gözaltına alındı.

İki kişinin cinayeti ile suçlanan Tarık Özerbay, ilk ifadesinde şunları söyledi:

"İki aile arasında demir ticareti vardı. 625 bin TL ödendi ancak geri kalan 625 bin TL’nin ödenmesi sırasında sorunlar çıktı. Ben de avukatımla icraya verdim. Türkcan Erzen WhatsApp’tan yaptığı paylaşımlarla beni çevreme karşı küçük düşürdü. Yaptığı durum paylaşımına sinirlenip konuşmak üzere adrese gittim. Niyetim konuşmaktı. Dükkanda bulunan oğlundan babasını aramasını istedik ama o karşı çıkınca olay bir anda istemediğimiz boyuta ulaştı. Amacım cinayet işlemek değildi. Darbettiğim kişi silah çekince silahla karşılık verdim. Pişmanım, böyle olmasını istemezdim."