Abone Ol

Eşcinsel yazar: Yattığımız ülkücülerin listesini açıklarız!

Eşcinsel yazar Yiğit Karaahmet, "Valla alperenler bizim sabrımızı sınamasın. bu zaman kadar yattığımız ülkücülerin listesini açıklarsak insan içine çıkamazlar" dedi.

Eşcinsel yazar: Yattığımız ülkücülerin listesini açıklarız!

Eşcinsel yazar Yiğit Karaahmet, 'LGBTİ Onur Yürüyüşü'nü yaptırmayacaklarını söyleyen Alperen Ocakları'na Twitter hesabından yanıt vererek "Valla alperenler bizim sabrımızı sınamasın. Bu zamana kadar yattığımız ülkücülerin listesini açıklarsak insan içine çıkamazlar" diye yazdı.

Daha sonra Alperen Ocakları Başkanı yaptığı açıklamayla geri adım atınca da "Hah şöyle yola gelin. Listeyi şimdilik sakladık bi tanesi" diye yazdı.

İstanbul'da LBGTİ bireylerin düzenleyeceği 'Onur Yürüyüşü'ne izin verilip verilmeyeceği tartışılırken, Alperen Ocakları'ndan tehdit dolu bir itiraz gelmişti. Alperen Ocakları Başkanı Kürşat Mican, basın toplantısı düzenleyerek o yürüyüşü yaptırmayacaklarını, Ramazan ayında yarı çıplak bir vaziyette düzenlenecek yürüyüşün dini değerlere saldırı anlamı taşıyacağını söyleyerek "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir." ifadelerini kullanmıştı.

Ancak bu sözlerden sonra yoğun eleştirilerin hedefi olan Kürşat Mican, RS FM'e yaptığı açıklamada geri adım atarak "Fiili bir müdahaleyi kastetmedik" demişti.

LİSTEYİ AÇIKLARIZ

Alperen Ocakları'nın tehdidinden sonra Taraf gazetesi eski yazarı Yiğit Karaahmet, Twitter hesabından şunları yazmıştı:

"Valla alperenler bizim sabrımızı sınamasın. bu zamana kadar yattığımız ülkücülerin listesini açıklarsak insan içine çıkamazlar... Her lubunyanın çeyizinde bir alperen dosyası mutlaka vardır."

Alperen Ocaklarının geri adım atmasından sonra ise "Hah şöyle yola gelin. Listeyi şimdilik sakladık bi tanesi" diye yazdı.

Eşcinsel yazar: Yattığımız ülkücülerin listesini açıklarız! - Resim: 1

Eşcinsel yazar: Yattığımız ülkücülerin listesini açıklarız! - Resim: 2

abcgazetesi