Abone Ol

Eşcinsel aşk cinayeti mi? Engin Temel'in müthiş sırları!!!

Eşcinsellerin tercih ettiği Love Bar'ın ortaklarından Engin Temel'in ölümünün üzerinden 13 gün geçti ama cinayet esrarını korumaya devam ediyor.

Eşcinsel aşk cinayeti mi? Engin Temel'in müthiş sırları!!!
LOVE Bar'ın ortaklarından Engin Temel öldürülmesi, giderek farklı nitelikler kazanıyor. Polisin ulaştığı son bilgi, Engin Temel'in arkadaşı olduğunu söyleyerek Kanal D'deki Esra Ceyhan'ın programına telefonla katılan kişinin iddiasını destekler, baba Münir Temel'in savını çürütür nitelikte. Telefonda kimliğini açıklamayan kişi, "Engin, ilişki kurduğu işadamının verdiği 1 milyon dolarla üç bara ortak olmuştu. İlişkiyi bitirmeye kalkınca tehdit edilmişti" demişti. Münir Temel ise oğlunun kesinlikle eşcinsel ilişkiler içinde olmadığını söylemişti.

Asayiş Şube Müdürlüğü dedektifleri 13 gündür olay üzerinde çalışıyor. Bir polis yetkilisi, katilin yakalanmasının an meselesi olduğunu söyledi. Engin Temel'in bilgisayarındaki bilgiler, önemli delillerden. Bilgisayarı titizlikle incelediklerini anlatan, adını vermek istemeyen bir dedektif, bilgisayarda Engin Temel'in özel hayatına ilişkin bazı bilgilerl olduğunu söyledi.

Bilgisayarları incelemeye aldığımızı öğrenen birçok işadamı, isimlerinin medyada yer almaması için devreye tanıdıklarını bile sokmaya başladı" bilgisini verdi.

İfadeleri alınıyor

Engin Temel'in eşcinsel aşk kurbanı olma ihtimalinin kuvvet kazandığını belirleyen polis, listedeki isimleri gizliyor. Engin Temel ile ilişkisi olan birçok eşcinsel işadamının da ifadesine başvuruldu.

Gelişmelerin basında yer almaması için soruşturmayı gizlilik içinde yürüten polis, cinayetin kısa süre içinde çözüleceğine kesin gözüyle bakıyor.

Malatya Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'nden emekli Münir Temel'in, eşcinsel olmadığını savunduğu oğlunun barlardaki ortaklık payının 60 bin YTL'ye karşılık geldiğini savunması da polise inandırıcı gelmedi. Polis, bu doğrultuda birçok bar sahibinin de ifadesine başvurdu. Bar sahipleri böyle rakama yüzde 10 ortaklığın imkánsız olduğunu belirtti. Uzun süredir birçok barın sahibi olan bir işadamı, şunları anlattı: "60 bin YTL'ye bırakın bara ortak olmayı, otopark ve tuvaletin işletmesi ancak alınır" dedi. Para basan bir bara sahip olmanın beraberinde bir çok belaya da davetiye çıkardığını belirten bar işletmecisi, "Bir kere arkanız her yönden çok kuvvetli olmalı. Bu tip eşcinsel barlarda sizleri koruyacak ve kollayacak insanlarla elmanın yarısı paylaşılır. Eğer paylaşılmazsa o işletme uzun ömürlü olmaz. Bar işletmeciliği göründüğü kadar kolay bir meslek değil. Love Bar'ın yüzde 10'u da 60 bin YTL değil en az 150 bin YTL'dir. Bu barların kazançları da çok fazladır. Böyle bir açıklamayı biz inandırıcı bulmadık."

Araç çelişkisi

Münir Temel'in, "Oğlumun daha önce aralarında Mini Cooper marka otomobili dahil iki otomobili olmuştu. Son olarak aldığı cipi, sattığı aracın parasını peşinat vererek aldı. Her ay bana yolladığı 1100 YTL'yi de taksit tutarı olarak bankaya yatırıyordum. Cipi toplam 70 bin YTL'ye aldı" açıklaması da polise inandırıcı gelmedi. Polis, evinin yakınındaki T Otoparkı'nda duran Engin Temel'in Porsche marka otomobilini de didik didik aradı. Babasının sattığını ileri sürdüğü aracın içindeki, aralarında CD'lerin de bulunduğu bazı belgelere el koyuldu. Bu CD'ler de polis tarafından incelemeye alındı