Abone Ol

Esaretin Bedeli Oyuncuları Kim? Esaretin Bedeli Konusu Nedir, Gerçek mi?

Dram türündeki 1994 yılı ABD yapımı film Esaretin Bedeli, günümüzde dahi ilgiyle izleniyor. Film, Stephen King'in Rita Hayworth ve Shawshank'in Kefareti adlı kitabından sinemaya uyarlanmıştır. Peki, Esaretin Bedeli oyuncuları kim?

Esaretin Bedeli Oyuncuları Kim? Esaretin Bedeli Konusu Nedir, Gerçek mi?

Esaretin Bedeli filmi, Frank Darabont tarafından yönetildi ve senaryosu kaleme alındı. Etkileyici filmde, masum olduğunu iddia eden Andy'nin uzun yıllarını hapishanede geçirmesini konu ediniyor. Filmin başrollerinde ise Tim Robbins ve Morgan Freeman yer alıyor.


 ESARETİN BEDELİ KONUSU

Andy ve Red isimli iki mahkumun parmaklıklar ardında kurdukları dünyanın hikayesini anlatıyor. Andy Dufresne, genç ve başarılı bir bankerdir. Karısını ve karısının sevgilisini öldürmek suçundan yargılanır ve ömür boyu hapis cezası alır. Shawsank Hapishanesi'nde dayak, işkence, tecavüz, her türlü durum yaşanmaktadır fakat Andy gene de hayata bağlı ve iyimserdir. Bu tutumu etrafındakileri de etkiler. Andy umutlu bakış açısıyla çevresindeki tüm mahkumları, parmaklıklar arkasında bile özgür bir yaşam olabileceğine inandırır. Andy'nin bu çabalarına ortak olacak bir arkadaşı da olacaktır: Red...

OYUNCULARI

Tim Robbins - Andy Dufresne
Morgan Freeman - Ellis Boyd "Red" Redding
Bob Gunton - Warden Samuel Norton
William Sadler - Heywood
Clancy Brown - Capt. Byron Hadley
Gil Bellows - Tommy Williams
Mark Rolston - Bogs Diamond
James Whitmore - Brooks Hatlen
Jeffrey DeMunn