Abone Ol

Erzurum'da mide bulandıran rezalet!

Erzurum’un Oltu İlçesi’nde, ortaokul öğrencisine annesi tarafından fuhuş yaptırıldığı dedikodusunu duyan polis, başlattığı operasyonla kısa sürede skandalı ortaya çıkardı.

Erzurum'da mide bulandıran rezalet!

Eşinden ayrı yaşayan ve fuhuş yapan F.K., iddiaya göre ortaokul öğrencisi kızını da para karşılığında erkeklere pazarlamaya başladı. Kısa sürede olayın duyulması üzerine çıkan dedikodulardan hareket eden polis, anne ve kızını teknik ve fiziki izlemeye aldı. Kısa sürede gerçeği ortaya çıkaran polis, 8 Ocak Cuma günü eş zamanlı operasyonla 30 kişiyi gözaltına aldı. Ortaokul öğrencisi D.K. ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teslim edildi.

12 KİŞİ TUTUKLANDI

Erzurum’un Oltu ilçesinde polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda yakalanan 12 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında 12 yaşındaki ortaokul öğrencisi kızına fuhuş yaptıran bir annede yer aldı.
Edinilen bilgiye göre, Oltu ilçesinde teknik takip sonrasında düğmeye basan ahlak masası ekipleri, belirlenen bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda aralarında kadınlarında bulunduğu 30’a yakın şüpheli gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgulamanın ardından şüpheliler mahkemeye sevk edildi. Şüphelilerden 2’i kadın toplam 12 kişi, “Para karşılığı fuhuş yaptırmak, aracı olmak ve yer temin etmek” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

’SINAVLARIM VAR’ DEDİ EVDEKİ KitapLARINI ALDI

Emniyetteki ifadeleri tamamlandıktan sonra adli makamlara çıkarılan 30 kişiden 20’si serbest bırakıldı. Anne F.K ile birlikte N.O. isimli kadın ve A.D., K.B., A.D., H.V., M.Ö., İ.Ö., S.S. ve Ü.G. ’Çocuğun nitelikli cinsel istismarı, fuhuşa aracılık ve yer temin etmek, uyuşturucu bulundurmak ve satmak’ gibi suçlardan tutuklandı.

Operasyonda kurtarılan ortaokul öğrencisi D.K. polislere teşekkür etti ve "Evimde kitaplarım var onları alabilir miyim? Çünkü sınavlara hazırlamam gerek" dedi. Bunun üzerine D.K. eve giderek kitap, defterlerini aldı. Duygulanan polisler, çocuğa TEOK soru kitapçıkları hediye etti.

DHA