Abone Ol

Ersin Düzen'den Fatih Altaylı'ya büyük tepki: İftirayı ispatlayamazsanız ne yapacaksınız?

TRT Spor sunucusu Ersin Düzen, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın canlı yayında kendisi hakkında söylediği ''Ayda 400 bin TL TRT'den, 100 bin TL de TFF'den alıyor'' iddiasına tepki gösterdi.

Ersin Düzen'den Fatih Altaylı'ya büyük tepki!

Sunucusu olduğu Stadyum programında Altaylı'nın iddialarına ilişkin konuşan düzen, "Ben namusumla, lekem olmadan yaşadım bu ülkede. Burama geldi! Sürekli insanlar birbirine iftira atıyor. Bu benim son yayınım olsa bile ben bu konuşmayı yaptım. Bende yürek var! Çünkü benim alnım açık. Hadi bakalım iftirayı ispatlayamazsınız siz ne yapacaksınız?'' diye konuştu.

Düzen sözlerinin devamında 4 sene üniversite okuduğunu, iki dil bildiğini ve kariyerinde hep çalışarak yükseldiğini söyledi.

Altaylı ne demişti?

Bloomberg HT ekranlarında yayınlanan Spor Saati programda konuşan Fatih Altaylı, ''Günahını almayayım ama böyle böyle deniyor: Ersin Düzen, ayda 400 bin TL TRT'den, 100 bin TL de TFF'den alıyor. Rıdvan Dilmen'in söylediklerinin %95'i doğrudur. %5'ini de ben bilmiyorumdur. Rıdvan Dilmen'in bastığı yerden ses geldi. Rıdvan Dilmen, arı kovanına çomak soktu. Söylediklerinin altına imza atarım' diye konuşmuştu.