Abone Ol

Erol Köse'den Şevval Sam'a şok tepki! Sana mı kaldı?

Yapımcı Erol Köse, Şevval Sam'ın başörtüsü ile ilgili sözlerine öyle bir cevap verdi ki..

Erol Köse'den Şevval Sam'a şok tepki! Sana mı kaldı?

Şevval Sam'dan başörtülüleri kızdıracak sözler!

Şevval Sam'ın 'Başörtüsü benim için bir tekstil parçasıdır' sözlerine Erol Köse'den sert tepki geldi. Köse, Sanat için soyunana alkış tutarken, Allah için kapanan niye zulmeder şeklinde tepki gösterdi. Şevval Sam'ı kızdıracak açıklamalar yaptı..

İşte Erol Köse'nin Twitter'da yaptığı o açıklamalar..

Şevval SAM 'BAŞÖRTÜSÜ tekstil parçasıdır' demiş,Kumaştaki ruhu algılayacak imanın yoksa BAYRAK da sana tekstil parçası görünür, cahil! ‪#otur0‬

Şevval Sam tepkilere basın açıklaması yapmış,ama yemedi kimse.Oysa hemen 'nenem de başörtülüydü,fatiha'yı tebarekeyi bilirim' demeliydi!

Zaten Şevval ‪#topçu‬ Metin'den boşanınca sırf olmayan sesiyle ‪#popçu‬ olamayınca PKKyanlısı vs sözde entel laflarla etnik şarkıcı dümenlerinde

Şevval futbolcuyla evlendi kornere şut,dizi yaptı out,pop albumü yemedi,karadeniz denedi TSM denedi,etnik denedi ilahi kasedi şansı kalmadı!

Sorarım sana Şevval ;sanat için soyunana alkış tutan eller Allah için kapanana niçin zulmeder?herkesin kendi özgür kararıdır!sana mı kaldı?

Konu türban olunca bizi 1400yıl geriyeCahiliye Devrine götürecekler diyenler iş sevişip soyunmaya gelince 10 saniyede Taş Devrine dönüyorlar.

Aman Şevval panikte, araya 50 kişiyi koydu, biz eski komşuyduk nasıl bunu yazarmışım,ricalar vs.EFENDİLER! KİMSE ARAMASIN BİZ DE TORPİL SÖKMEZ

Ben yeri geliyor kendimi en ağır eleştirip takipçilerime anlatırken kralı gelse lafımı esirgemem.Şevval panikte zira TRT işi suya düşmekte

Hadi bi gerçekçi düşünün Helin; Hülyanın kardeşi,Buse; Fatih Terimin kızı,Şevval; Leman Sam'ın kızı olmasa kim ..iker Yalova kaymakamını ?