Abone Ol

Erol Köse'den ortalığı karıştıracak iddialar! Yeşim Salkım Hakan Uzan'ı kiminle aldattı?

Erol Köse'nin Yeşim Salkım, Hakan Uzan ilişkisi üzerine anlattıkları ortalığı karıştıracak.

Erol Köse bombası: Yeşim Salkım Hakan Uzan'ı kiminle aldattı?

İzzet Çapa'nın sosyal medya üzerinden Sacit Aslan'la birlikte gerçekleştirdiği "Beraber ve Solo Serzenişler" programının bu haftaki konuğu Erol Köse oldu. Samimi bir sohbet havasında geçen sohbette ilginç konular gündeme geldi. Erol Köse'nin Yeşim Salkım, Hakan Uzan ilişkisi üzerine anlattıkları ise "Bu zamana kadar her şeyi yanlış biliyormuşuz" dedirtti.

İzzet Çapa ve Sacit Aslan'ın birlikte sunduğu programa bu hafta Erol Köse konuk olarak katıldı. Köse'nin, bir dönem çok konuşulan Hakan Uzan-Yeşim Salkım aşkı hakkında yaptığı açıklamalar çok konuşulacak...

Yeşim Salkım - Hakan Uzan ilişkisinin en yakın tanıklarından olan Erol Köse, bu evliliğe dair şu ana kadar bilinmeyenleri anlattı.

Köse "Hakan Uzan bana geldi, 'Yeşim'le artık kardeş gibiyiz, aramızda uyum kalmadı' dedi. Bunun üzerine Yeşim Salkım elini çabuk tutup ayrılmak isteyince Hakan Uzan gurur yaptı ve ayrılmak istemediğini söyledi. Hatta bana 'Yeşim senin kankan onunla konuş ayrılmasın, gerekirse Telsim'in yarısını ona veririm' dedi" şeklinde konuştu.

Köse bu konuşmanın üzerine, Yeşim Salkım ile konuşup Hakan Uzan'dan ayrılmaması konusunda ikna etmeye çalıştığını belirtti.

Ancak "doktor" lakaplı Köse'nin aktardığı bilgilere göre, Salkım'ın tepkisi "Bir gün bile katlanamam" oldu.

Erol Köse, bu gelişmeler üzerine, "ancak aşık bir kadın bu kadar parayı reddeder" diye düşündüğünü ve Yeşim Salkım'ı Hakan Uzan'ın aldattığı kanısına vardığını dile getirdi.

"ASIL ALDATAN YEŞİM SALKIM"

Erol Köse, bu konuya yoğunlaşarak yaptığı araştırmaların sonucunda ulaştığı bir bilgiyi ise ilk kez açıkladı.

Köse, Salkım'ın, Hakan Uzan'ı bir spor hocasıyla aldatıldığını öğrendiğini ve o dönem, ünlü şarkıcıyla yasak aşk yaşayan spor hocasını ülkeyi terk etmesi konusunda uyardığını dile getirdi.

Erol Köse'nin bu iddialarına göre; yıllardır Hakan Uzan'ın Yeşim Salkım'ı aldattığı sanılırken, durumun aslında sanılanın tam aksi olduğu ortaya çıktı. / SuperHaber