Abone Ol

"Erol Köse arama motorunun büyüğü sensin ya!!!" Seda Sayan açtı ağzını yumdu gözünü! VİDEO

Seda Sayan hedef tahtasına Erol Köse'yi yerleştirdi!!! Seda Sayan Kanal D'de canlı olarak yayınlanan "Sabahların Sultanı" adlı programda Erol Köse'ye sinirlendi. Seda Sayan canlı yayında Erol Köse için neler söyledi???

"Erol Köse arama motorunun büyüğü sensin ya!!!" Seda Sayan açtı ağzını...

"Erol Köse, sen Reha Muhtar'a arama motoru diyorsun, arama motorunun büyüğü asıl sensin"

Seda Sayan Kanal D'de canlı olarak yayınlanan "Sabahların Sultanı" adlı programda Erol Köse'ye sinirlendi. Seda Sayan canlı yayında Erol Köse için neler söyledi???

Seda Sayan'ın bu sabah program konuklarından Yasemin Kutsi, eşi Sacit Aslan ve şarkıcı Sibel Turnagöl arasında yıllar önce yaşanan ilişkiden bahsederken Turnagöl'ün her konuda yorum yaptığını söyledi.

İŞTE O GÖRÜNTÜ

Turnagöl için Erol Köse'nin ilişkisi konusunda bile yorum yaptı. O önce kendisine baksın deyince Seda Sayan söze girerek "Neden her taşın altından Erol Köse çıkıyor. Adam telefon başında bekliyor her canlı yayına bağlanmak için, Sen, Reha Muhtar'a arama motoru diyorsun en büyük arama motoru sensin. Sen ne iş yaparsın* Yapımcıymış, ben senin yapımcı olduğuna da inanmıyorum ama neyse, her taşın altından sen çıkma" dedi.

Yasemin Kutsi, "Erol Köse bir şey demedi ki" deyince, Seda Sayan "Boş ver başka şeyler var laf yerine gitti. O bilir" diye yanıtladı.

Önümüzdeki günlerde magazin dünyasında Erol Köse ile Seda Sayan kavgası yaşanacağa benziyor..

www.turuncutime.com