Abone Ol

Erman Toroğlu: Futbolcu eşleri AVM'de geziyor

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, futbolcu eşlerinin AVM'lerde gezdiğini iddia ederek, "Futbolcular, paralarını almaya giderken profesyoneller, kendilerine bakarken amatörler. Bunlar nasıl profesyonel! Böyle giderse ligler seneye de başlamaz" diye konuştu.

Erman Toroğlu: Futbolcu eşleri AVM'de geziyor

Erman Toroğlu, A Spor ekranlarında son dönemde artan koronavirüs vakalarını ve Süper Lig'deki son durumu değerlendirdi.

İşte Toroğlu'nun konuşmalarından satır başları...

Bu liglerin oynanacağı kaç gün önce söylendi? Sağlık Bakanlığı'nın tam desteği olmadan ligleri oynatamazsınız. Ligin oynanacağı açıklandığı zaman futbolcular kampa alınır, dışarıya teması ile kesilir ve devam ederdi. Bu profesyonelliktir.

Aşçı da, çaycı da kampa girecekti

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Koronavirüs'e yakalandı. Geçmiş olsun. Duyduğuma göre fizyoterapistten kapıyor. Aşçı da, çaycı da kampa girecekti.

Futbolcu eşleri AVM'de geziyor

Bazı takımlara bakıyorum, test yapılmış. Hepsi negatif. Doktor diyor ki, 'Futbolcuların eşleri AVM'de geziyor.' Futbolcular, paralarını almaya giderken profesyoneller, kendilerine bakarken amatörler. Bunlar nasıl profesyonel?

Seneye de başlamaz

Böyle giderse ligler seneye de başlamaz. Pozitif çıkan bu futbolcuları sahaya süremeyeceksiniz. Erzurumspor'un yarısı pozitif.

Kendine bakan kulüp tamam da bakmayan kulüp ne olacak? Bu futbolcular zamanında negatif çıktı, şimdi pozitif çıkıyor. Nasıl oluyor? Demek ki kendilerine bakmamışlar!

Süper Lig'deki kulüplerin koronavirüs vakalarına bakılsın. Bir takımda vaka yok oynamak istiyor, diğerinde vaka var oynayamayacak. Ne olacak? Kendine bakan mağdur olacak, bakmayan prim yapacak."